2024 92. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2024 01:14
Merhaba sevgili kitap dostlarım. Bugün sizlere kalemi ile yeni tanıştığım bir yazar olan Banu Arpınar'ın "Hayatı Büyüten Küçük Şeyler" kitabı ile geldim. İsmiyle bile uzun uzun düşündüren bu kitabın içeriği kimbilir nasıldır diye merak etmiştim ki Canım Merve Her Ay Okuyanlar Kulübü ile okuyalım dedi. #okuduk. Hayatı Büyüten Küçük Şeyler, öykü kitabı , içerisinde on beş öykü bulunmakta . Bazı öyküler kendi yaşamından Banu Arpınar'ın, bazıları da sizden benden, bizden öyküler. Hepsi oldukça anlamlı ve manidar , özellikle Son Tablo boğazımı düğümleyen ,yüreğimi sıkıştıran öykülerden biri . Servet Hanım'ın Çeyiz Sandığı anılarda yolculuk yaptırdı. Seneler öncesine gittim ,güzel anıları hatırladım. Son durak ise gözyaşlarıma hakim olamadığım öykülerden biriydi . Yastık isimli öykü çokça düşündürdü beni ben olsam nasıl bir tepki verirdim hâlâ bilemiyorum ... Bir Avuç Pirinç Tanesi ile sevginin ,değer vermenin güzelliğini yaşarken... Askıda Palto, soğuk rüzgârlar estirdi yüreğimde.... Adam ve Ağaç... Suskunluk... Hepsi çok güzeldi . Hayatı Büyüten Küçük Şeyler, okunmaya değer kitaplardan biri. Tavsiyemdir . @banuarpınar. emeğinize, güzel yüreğinize sağlık Kaleminiz de kelâmınızda daim olsun.
Hayatı Büyüten Küçük ŞeylerBanu Arpınar · Parma Kitap · 202434 okunma