2019 87. kitabı
Okunma: 31 Aralık 2019 11:31
**** İnceleme kitabın içeriği hakkında çok da önemli olmayan ufak bilgiler içeriyor olabilir.Okumanızın tadını kaçıracak kadar önemli bir bilgi yok yine de.**** Kitabımızın ana kahramanı Rıfat bir
Seyrek YağmurBarış Bıçakçı · İletişim Yayıncılık · 20212,762 okunma
Öne Çıkan Yorum
Her zamanki gibi harikasın!!!
Teşekkür ederim teveccühünüz. :)
Bu yorumlardan sonra benim de canım çekti. Okuma listeme ekliyeyim bari..
Geç kalmış bir karar. :)
Aa bu eski tarihli bir incelemeymis, simdi fark ediyorum. Sadece seyrek yagmur u okudunuz sandigimdan hemen yorum yapayim da digerlerini de okusun diye dusundum :) bakiyorum incelemelerinize simdi ;)
3 kitabını okudum, tarzını çok beğeniyorum, Sinek Isırıkları'nı da okumak istiyorum da sıra gelmedi. :)
Seyrek Yagmur'u bu kadar beğenen bir kişi Bizim Büyük Çaresizliğimiz'i, Sinek Isırıklarının Müellifi'ni okuyunca ne der acaba, çok merak ettim. Barış Bıçakçı Bizim Büyük Çaresizliğimiz'de "Aşkın insanı zenginleştirdigini biliyorduk. Fakirleştirdiğini de bilelim" diyordu. Biz de Barış Bıçakçı'yı dönüp dönüp tekrar okumamız gerektiğini bilelim bence :)
Sinek Isırıkları'nı okumadım, Bizim Büyük Çaresizliğimizi de okudum, o da çok güzeldi. O da burada #21065575 .
Ben de senin yazını çok beğendim içinde bir kitaba bir yazara bir filme bir müziğe sevk eden her şeyi çok seviyorum:) elime sağlık çok güzel olmuş:)
Teşekkür ederim, çok sevdiğim bir kitaptır. :)
O kadar konuşmuşken şunu da buraya bırakıp kaçayım. youtu.be/wE9rGtmED6E