Dost
romanoku yayınlarıromanoku yayınları nın Yayın Koordinatörü olan, https://1000kitap.com/bidunyakitapgrubu1 nda da hem 1k sayfası genel sorumlusu hem de genel organizasyon sorumlusu olan dostum Kübra Öznur ÇelikKübra Öznur Çelik in Novelius EdebiyatNovelius Edebiyat tarafından Mehmet BahçeciMehmet Bahçeci nın derlediği Kapı isimli öyküsünün de içinde olduğu Novelius Edebiyat Öykü SeçkisiNovelius Edebiyat Öykü Seçkisi isimli kitabı çıkmış. Yakın zamanda yine kadın temalı bir öykü yarışmasında kendisi birinci olmuştu. Onun da baskısı yakın zamanlarda inşallah gerçekleşecek. 3 senelik dostluğumuzda onun bu anlarına yakından şahitlik ediyor olmak benim için çok büyük bir onur ve gurur. Başarılarının devamını diliyorum ve iyi yerlere geleceğinden de adım gibi eminim. Kendisi bizim grubumuz için de, benim için de çok kıymetli ve onu çok seviyoruz. @kbroznrclkk
14,1bin Gösterim
@kbroznrclkk O güzel elbiseni de 🙈, başarılarını da nazarlardan korusun Rabbim'iz 🤲🏻 🥰 1000'lerce baskısı olacak kitaplarının çıktığı,o kitaplarını imzaladığın nice güzel günlerin başlangıcı olsun bunlar..🙏🏻🍀🍀
Önceki 2 yanıtı göster
Olsa olsa,azminle, başarılarınla elde ettiğin güzelliklere yol arkadaşlığı o.. 🙂 ben kendi adıma şimdilik uzaktan şahitlik ediyor ve mutlu oluyorum.😇 Daha nice güzel kitaplara,birinciliklere,başarılara inşaAllah..🤲🏻 💐🙋🏻‍♀️
O Dost başlığın her şeyden kıymetli benim için 🙏 seni çok seviyorum ekibimizi, ailemizi çok seviyorum. İyi ki varsınız iyi ki sizinleyim. 🥲🦋 Yine çok mutlu ettin beni 🫂
🫶🏾
Gönlünün güzelliği gibi yolun da bahtın da güzel olsun gururumuz 💛 @kbroznrclkk çiçek gibisin 🌸
Dun bi kitap okuyordum, Göremediğim SenGöremediğim Sen orda bir soz geciyordu,Kalbinin guzelligidir yuzune yansiyan,kalbin neyse sende o sundur.nedense Kubrayi gorunce o soz aklima geldi.Her zaman boyle guzel kalman dilegi ile,iyi ki varsin Kubracim 💞 Ugurlarin bol olsunn canim..sende iyi ki varsin Emre 💙
Cansın Vusala 😇
3 yanıtı göster
Gurur duyduk çok başarılı olman dileğiyle💜💜🍀🍀🍀👏👏👏
Grubumunuz gururusun, seni çok seviyoruzz 🫶🏻🌸 @kbroznrclkk