2024 21. kitabı
Yazarin oyku havasinda bize otobiyografisini anlatmasi gibiydi. Yu Hua’nin Yasamak kitabina benziyor, daha kisa hali gibi. Ozellikle kitabin ikinci yarisi daha da Yasamak halini aliyor cunku sinif arkadaslarindan ve gecmisindeki baska insanlarla yolunun kesistigi, uzun uzun onlari dinledigi bolume tekabul ediyor. Baslarda pek ilgi cekici buldugumu soyleyemeyecegim o yuzden. Siradan bir hikaye okumus gibiyim. Cok guzeldi veya cok kotuydu diye bir yorumda bulunacagim kadar keskin bir fikir de olusturmadi bende. Adam zaten Nobel almis, benim fikrimin pek de bir onemi yok :)
DeğişimMo Yan · Can Yayınları · 20161,431 okunma
Senin fikirlerin gayet önemli. Nobel aldı diye beğenmek zorunda değilsin. Sana hitap etmemiştir veya tarzına uygun değildir hatta cidden kitap kötü bile olabilir. Sana begenebileceğini düşündüğüm birkaç kitap onereyim Uzun HikâyeUzun Hikâye Gazap ÜzümleriGazap Üzümleri SatılamayanlarSatılamayanlar
Eylül
Tatli yorumunuz ve onerileriniz icin cok tesekkur ederim. Gazap Uzumleri’ni severim. Digerlerini de hemen alinacaklar listeme ekliyorum. Tekrar cok tesekkurler 🤍