Bilmem ki n'emsin?
2024 58. kitabı
Okunma: 22 Temmuz 2024 00:00
Yalın bir dille sizi alıp iç dünyanızda akıcı bir yolculuğa çıkaracak olan bir şiir kitabı Harman . Okuyanın her sayfasında ayrı bir duygu, ayrı bir mânâ bulacağı, duru Türkçesiyle de şiirleri kadar etkileyeceği bir kitap. Sadece kitap demek yeterli olur mu bilmiyorum. Milli ve manevi değerlerle harmanlanmış yolculuklara çıkıyorsunuz çünkü. Anadolu’da geziniyor, memleket kokuyorsunuz. İstanbul sokaklarında boğaz havasını alıyor, dostlarınızla yürüdüğünüz yolları hatırlıyorsunuz. Annenizle, sevdiklerinizle, dostunuzla karşı karşıya getiriyor sizleri. Hüzünle, özlemle, sevdayla, ayrılıkla bakıyorsunuz bazen sayfalara. Okudukça hem içindeki hem de içinizdeki soruları cevaplıyorsunuz. Sayfa sayılarını not almadığım için yazamadım ama bazılarını da eklemek istedim. Neredeyse her duyguyu size yaşatan ve birçok konuyu barındıran bir kitap olmasından dolayı severek okunulacağını düşünüyorum. Sizlere Yavuz Bülent Bâkiler’in sesiyle önce keyifli dinlemeler sonra da okumalar diliyorum. youtube.com/watch?v=8gtKVLN... İçimdeki çetin sual sen misin? ---- Senin hangi çiçeğini sakladı bahar? ---- Yansam, yakınsam, dursam "Hadi kulum" der misin? ---- Şaşırdım kaldım işte bilmem ki n’emsin?
Şiir
HarmanYavuz Bülent Bâkiler · Yakın Plan Yayınları · 20192,094 okunma