"Sevilen alıntılar" etkinliği, haydi sen de katıl!
💬Okuduğun kitaptan beğendiğin bir cümleyi/alıntıyı yoruma bırak, ben de en çok beğeni alan 10 yorumu ileti haline getirip onu yazan okuru da yanında etiketleyip burada paylaşayım. 🎯Kim bilir, belki bir cümlemiz bir okurun o kitabı okumasına vesile olur... 🕰Salı gecesi saat 2️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣'ye kadar katılım sağlayabilirsiniz. ⚠️Birden fazla alıntı paylaşmanız mümkündür.
1 +1'leme
31,5bin Gösterim
- Usta! Nedir dünyanın rengi? +Biraz kahverengi, çokça da kahpe rengi! Düşünmek Yaşamın Pasını SilmektirDüşünmek Yaşamın Pasını Silmektir
“Duyguların pek çoğu sözle ifade edilemez.” Annem ve Hayatın AnlamıAnnem ve Hayatın Anlamı Günaydın ✨☺️
Günaydın. Teşekkür ediyorum. 😊
Hayatımın en mutlu ânıymış bilmiyordum, bilseydim bu mutluluğu koruyabilir, her şey de bambaşka gelişebilir miydi? Evet, bunun hayatımın en mutlu ânı olduğunu anlayabilseydim, asla kaçırmazdım o mutluluğu. Orhan PamukOrhan Pamuk Masumiyet MüzesiMasumiyet Müzesi
Günaydın. Teşekkür ediyorum. 😊 Ben de çok sevmiştim bu bölümü.
1 yanıtı göster
Gönül ağız açınca dil konuşmaz olur, susarmış, derler.. İncir Kuşları İncir Kuşları
Günaydın. Teşekkür ediyorum. 😊
Bu yorum görüntülenemiyor
Güncel ilk on okur: Tümer DumanTümer Duman ︎ ♛ K Ü B İ İ ♛ ᝰ.ᐟ︎ ♛ K Ü B İ İ ♛ ᝰ.ᐟ @Medfen_ SelSel SongülSongül @lazyladyyy https://1000kitap.com/cebimdekilerden AleynaAleyna TutunamayanTutunamayan @sulesahinn ElifElif