2017 206. kitabı
Mustafa Kaya geçtiğimiz yaz adını duyduğum yazarlardan biri. Kitaplarını yazın almış olmama rağmen beş gün öncesine kadar okumayı düşünmemiştim çünkü sırada okunmayı bekleyen pek fazla kitap vardı. Cuma akşamı eve döndüğümde halihazırda okuduğum kitabı okulda unuttuğumu farkettim ve bu serinin ilk kitabı olan Su Kanunu kitabını okumaya başladım. İyi ki de unutmuşum o kitabı suyun en büyük nimetlerden biri olduğunu biliyordum da bu kadarını hiiiç düşünmemiştim.Sonrasında Size Bir Sır Vereceğim ve Hızır Dokunsun Dualarına kitaplarıyla maalesef son buldu okumam çünkü yazarın yeni kitabı henüz yayımlanmamış. Yalın , içten bir anlatım var kitaplarda bazı konularda çok fazla tekrara düşülmüş gerçi ama bu beni rahatsız etmedi bilakis daha iyi pekiştirdi anlatılanları.Malum "Hafıza-i beşer nisyan ile maluldur." (Bu arada şapkalı sesli harfleri yazmayı hala öğrenemedim:))))Biri beni bu konuda aydınlatırsa sevinirim) Yazarı merak edip araştırdığımda merhum Ahmet Kaya'nın abisi olduğunu öğrenmek ayrı bir sürpriz oldu.Ahmet Kaya'yı da severdim zaten, abisi Mustafa Kaya'yı da sevdim.Hayatın farklı yönlerinde insanların ruhuna dokunabilmeyi başarmışlar. Demem o ki keşke daha evvel okumuş olsaydım dediğim bir seri oldu.(Şiddetle değil :) mutlulukla , sevgiyle tavsiye ederim.Herkese iyi okumalar.
İlişkiler
Hızır Dokunsun DualarınaMustafa Kaya · Fenomen Kitaplar · 20161,365 okunma
Sabriye Hanım, Mustafa Kaya'nın kim olduğu bilgisi hala çok net değil. 1K'daki profil ise bana göre bu kitapların yazarı olan Mustafa Kaya değil. Hatta, kesin olmamakla beraber Mustafa Kaya adının bir mahlas olduğunu düşünüyorum. Neden böyle düşündüğümü ise buradan açık bir şekilde yazmam doğru olmaz. Çünkü henüz bir varsayımdan ibaret ve kişileri itham etmek istemem. Ancak kendime göre nedenlerim var tabii ki:) Eğer isterseniz uygun bir zamanda size mesaj olarak ayrıca yazarım neden böyle düşündüğümü... Keyifli okumalar...
Sabriye Yabancı
Bunu ben de farkettim ancak yazarla ilgili bilgilere 1000 kitap dışında ulaşılamıyor. Benim için önemli olan kitapların içeriği. Uygun bir zamanınızda yazarsanız memnun olurum:)
Telefondan yazıyorsanız a harfine uzun basın â à ã ā gibi harflere ulaşabilirsiniz:) Bilgisayardan yazmak için de Shift butonuna basılı tutarak 3 rakamı yazan tuşa basıyorsunuz akabinde bastığınız tuşları bırakarak A harfine bastığımızda şapkalı â çıkıyor.
Sabriye Yabancı
Çoook teşekkür ederim Mehmet Aldemir var olun:)