En sevdiğim ilk 5 yazar
Hadi herkes en sevdiği 5 yazarı yazsın. Bu seçim benim için çok zor oldu fakat yaptım. Ben tam bir klasik okur olduğum için yazarlarım hepsi Dünya klasikler yazarlarından. Sonradan kararım değişebilir tabi. 🪄⚡✨ 1.) Fyodor Dostoyevski 2.) Lev Tolstoy 3.) Alexandre Dumas 4.) Victor Hugo 5.) Oscar Wilde
·17 alıntı·
2.615 Gösterim
1.Agatha Christie 2.F.Dostoyevski 3.John Verdon 4.Emil Cioran 5. Kafka
Aaa Azerbaycanlısın galiba? 🫠🫠
1.Fyodor Dostoyevski 2.Stefan Zweig 3.Resat Nuru Guntekin (Çalıkuşu harikaydi) 4.Hikmet Anıl Öztekin (Ne için Varsan O'nun için yaşa kitabını okudum videolarını severek izlerim) 5.Necip Fazıl Kısakürek 6.Nüsret Kesemenli
V.
Dostoyevski'ye bayılıyorum zatennnn🫠🫠🫠🫠, Zweig'ın 13 kitabını aldım ama henüz okumadım Korku'ya başlayıp yarım bırakmıştım pek sarmadı beni😔😔, Güntekin'in Acımak ve Çalıkuşu'nu aldım yakın zamanda okuyacağım🥊🥊, Hikmet Anıl Öztekin okumadım maalesef😔😔 çok duydum arkadaşlarım okuyordu umarım yakın zamanda okurum, Necip Fazıl Kısakürek'in şiirlerini okumayı çok seviyorum ve ezbere biliyorum bir kaçını gerçekten çok güzelll💯💯, Nüsret Kesemenli'yi hiç okumadım kitaplarının içeriği acabaa. Bu arda liste gerçekten güzelll✔️✔️✔️
En Sevdiğim 5 yazar 1- Roald Dahl (Çocukluğumun yazarı benim için yeri ayrıdır ayrıca Wes Andersonu sevme sebebimdir kendisi) 2- Jack London 3- Jane Austen (Period Drama çok severim) 4- Amin Maalouf 5- Şermin Yaşar (Öykülerini çok seviyorum hem yetişkin hem de çocuk kitaplarını okumuşumdur)
V.
Roald Dahl okumadım maalesef. Landon'ı anlatmaya kelimeler yetmez. Jane Austen de aynı şekilde. Amin Maaluf'un sadece Doğunun Limanaları'nı okudum etkileyiciydi gerçekten. Şermin Yaşar da okumadım maalesef🙂‍↕️🙂‍↕️ Çok kaliteli bir liste olmuş🪄🪄🪄🪄
En sevdiğim ilk 5 yazar 1-)Lev Tolstoy 2-)Antoine de Saint 3-)Zeynep Sahra 4-)Jose Mauro 5-)John Boyne BENİM EN SEVDİĞİM YAZARLAR BUNLAR AMA ASLINDA BİRSÜRÜ DAHA SEVDİĞİM YAZAR VAR SADECE 5 TANE DEDİĞİN İÇİN BU YAZARLARI SÖYLEMEK İSTEDİM😉🦋
V.
Zeyneo Sahra arada yanlız kalmış yaa. Ben Zeynep Sahra'nın tüm kitaplarını okumuştum. Fena değiller. 🪄🪄