Kasım ayında hep beraber Nermin Yıldırım okuyalım mı
Dostlar, Romalılar, yoldaşlar! Bu yıl Nermin YıldırımNermin Yıldırım hanımefendinin kitaplarıyla tanışmaya niyet etmişim lakin gelin görün ki yıl neredeyse bitmiş ben henüz kendisine selam bile verememişim. Diyorum ki aranızda benimle aynı niyete sahip olanlar ya da ben tanıştım memnun oldum okurum üç beş kitabını daha diyenler varsa önümüzdeki ay hep beraber bu niyetlerimizi gerçekleştirmeyelim mi? Bence güzel olur ya, siz bir düşünün bunu bence :) ** İstediğin kitabını seç gel bizimle, beraber okuyalım :) ** Şuradaki linkten ulaşabilirsiniz kitapların bir kısmına, eğer elinizde yoksa :) mega.nz/folder/H9tDxTwY...
··1 alıntı·
7,1bin Gösterim
Bir kaç kitabını okudum. Okumadığım bir kitabı olursa katılırım:)
okuyankoalaa
@Misso ben anlatamamış da olabilirim, düzelteyim en iyisi :)
Tam da böyle bir şey düşünüyordum. Aynı dert benim başımda da 😊 Ben de ilk kitabından son kitabına sırayla okumak istiyorum. Çünkü onun kitaplarını okuma matematiği buna uygunmuş. Ben isterim sen de istersen 😅
@mn_hc hoşgeldiniz o zaman 😊
Bu yorum görüntülenemiyor
Ben tanistim sevdim kalemini bir kitabiyla eslik ederim ki💜✌️📚📚
okuyankoalaa
Çok sevinirim 🤗 ben de seveceğimi düşünüyorum:)
Eğer senin için uygunsa ben de seve seve gelirim 🥰 henüz kendisi ile hiç tanışmadım :)
okuyankoalaa
Derhâl cam kenarı bir yer ayırıyorum senin için 🤗
Sırma sabunSırma sabun sen de katılsan ne güzel olur çiçeğim 💜 ilk olarak öyküleriyle başlamak istersen Bavula SığmayanBavula Sığmayan ilk romanıyla başlamak istersen Unutma Beni ApartmanıUnutma Beni Apartmanı okuyabilirsin 🙏🏼
Ben de onunla başlamıştım 😊 Yazdığı son kitap o zaten. Beğendiğim çok öykü vardı bakalım sen nasıl bulacaksın. 🙌🏻 Çok güzel okumalar dilerim 🪻
Bu yorum görüntülenemiyor