Sınavlar bittikten sonra 1 haftalık ara tatilde kendi kendime maraton yapmak istiyorum. Hedefim her gün bir kitap bitirmek (kafayı yemedim canım ne alaka). Henüz kitaplara karar vermedim ama verdiğimde iletiyi güncelleyeceğim. Hedefime ulaşabilir miyim pek emin değilim ama kendimi motive edeceğim bakalım sonuç ne olacak 😔🙏 Güncelleme: ☆inciküpeliokur yardımıyla listeyi oluşturdum♡ The Little Prince ingilizcesi basit, küçük prensi çok seviyorum zaten, reread de yapmış olurum. Made in Abyss - Cilt 1 Bir Kuzey Macerası Yakıcı Sır bu üçü daha çok kurtarıcı kitap gibi. Listemdeki bazı kitaplar muhtemelen 2. güne sarkabilir, o yüzden ince klasikler ve manga da eklemek istedim Kural Çiğneme Kuralları çok merak ediyordum zaten Levana serinin 3. kitabını sınav haftası okuyup novellayı da ara tatilde okumak istiyorum Gümüş Yürek 1 reread zamanı gelmişti ♡♡ Mekanik Romantizm yani romantik işte, çerezlik hemen oku bitir ehehe Genç Elitler yazarın kalemiyle tanışmak için sabırsızlanıyorum Hayatın Kıyısında son kitabımız. Bu da reread olacak ama hiç hazır hissetmiyorum... Durum böyle yani, hedefime belki ulaşamam ama denemek istiyorum 💪🏻
··2 alıntı·
2.841 Gösterim
Rümeysa BALÇIN
Dirilişi sınav haftası yüzünden bitiremedim, dolayısıyla tatile cress yetişmeyecek yani bu tatilde levanayı okuyamayacağım, onun yerine belinayla beraber Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi okuyacağız 🦋
Tabi ki gidip yapmam lazım ama korkunç bir döngünün içindeyim
Rümeysa BALÇIN
Ay geçmiş olsun diyeyim, berbat bir durum
100 kitap hedefim vardı. eylülün başında 75 kitap okumuştum kasima geldim 76 olmuş acilen hedefi bitirmem gerek bu yüzden reread yapamiyorum
Rümeysa BALÇIN
Daha iki ay var önünde, biraz motive et kendini sen yaparsın💪🏻
Rümeysa BALÇIN
10 tane kitap ayarladığımı şu an fark ettim ajshsjshhshe bir saattir sayıyorum nasıl 10 diye baya baya 10 kitap ayarlamışım beyin gitti
Benin okuma krizim başladı bu sene, nedense okuyamıyorum okumayı da çok seven biriydim ne olduysa artık, yks stresi derken bi de mezuna kaldım belki de onun psikolojisiyle derse yoğunlaştım belki ondandır, tabi bahane mi oluyor bilmiyorum kendimi de kandırmak istemem. Belki sizin iletiniz sayesinde bende bir okuma hedefi oluşturabilirim
Rümeysa BALÇIN
Kendinize bir hedef belirleyin bence de, kendinizi motive etmiş olursunuz hedefinize ulaşamasanız da ama umarım hedefinize ulaşırsınız 🍀
Rümeysa BALÇIN ☆inciküpeliokur Ebrar ₊ ⊹ kızlarr yarınki edebiyat sınavında basarilarr. Gordugum 10. sinif tek siz varsiniz :D
Rümeysa BALÇIN
Teşekkürlerrr, edebiyat çerez ders ya hallederiz