2024 49. kitabı
Jack London
7.8/10 · 10,3bin okunma
miray
İlk 25 sayfasında bile dehşet keyif aldım. Saat geç olduğu için dikkatim çok çabuk dağılıyor bu yüzden aynı sayfayı tekrar okumaya başlayınca salmam getektiğini anladım. Bazı yazarların bir kitabını okursunuz ve kalemine aşık olursunuz ya? Jack London benim için öyle bir yazar. Okuduğum üçüncü kitabı. Üçü de birbirinden farklıydı, tek ortak noktları yazım dillerinin harika olması🥹
İncelemeni çok merak ediyorum. Özellikle favori kısmın hangisi olacak diye. Ben okurken biraz sıkıldım hatta sesli kitap olarak dinledim ortalarını. Okuduğum dönemden kaynaklı büyük ihtimal ama yine de sevmiştim. Umarım sen de seversinnn 💞
miray
Başı çok güzeldi ama şu an biraz durağanlaştı ama bu reenkarnasyon olayını nasıl işlediğini çok merak ediyorummmm
miray
Çok güzel ama o kadar yavaş ki sıkılmaktan okuyamıyorum
sıra sende!
miray
Kitap güzel ama gittikçe sıkıcı gelmeye başladı. Çünkü bütün hikayeler tek bir noktada bağlansa da ana hikayeye hiçbir katkısı olmayan hayatları okuyoruz aslında. Keşke bu kitabın sayfa sayısı kızıl veba kitabının sayfa sayısıyla degişseymiş. Henüz yarısındayım ama daha ne anlatabilir ki diyorum yani