İhsan Oktay Anar Kitapları Okuma Rehberi
İhsan Oktay Anar
İhsan Oktay Anar
bence yaşayan en iyi Türk yazar. Var mı itirazı olan? Öncelikle bu yazarın kitaplarını hangi sırada okumalıyız ve okurken nelere dikkat etmeliyiz diye merak eden varsa bu iletiyi sonuna kadar
··1 alıntı·
9,2bin Gösterim
Yan yana muhteşem görünüyorlar 🤩
Şu an Puslu Kıtalar Atlas'ını okuyorum. İlk defa İhsan Oktay Anar'ı okuyorum. Farklı bir tarzı var. Kitabın ilk başlarında olaylar biraz kopuk geldi, sıkıldım diyebilirim ama sonra baya sardı. Henüz bitirmedim. Kitabı bitirdiğimde gerçekten memnun kalırsam diğer kitaplarını da okurum. Ama İhsan Oktay Anar en iyi demek bence fazla iddialı bir laf.
iddiamı kanıtlamak açısından argümanlarımı 46 dakikalık video çekerek paylaştım. kendisiyle birlikte şu an adı geçebilecek tek ismin de orhan pamuk olduğunu düşünüyorum. tabii sadece kendi düşüncelerim
sizden tek ricam eğer bu iletiyi okuduysanız, verdiğim bu emeğin karşılığı olması için bu iletiyi paylaşmanız yönünde. şimdiden herkese keyifli okumalar dilerim. 📚
bu iletinin 3600 kişiye ulaşması sevindirici. eskiden 1k'da böyle rehberler paylaşmayı çok severdim, şimdi bunları daha çok youtube için yapıyorum. bu yüzden bu tür paylaşımları sevenlerin alıntılarla yaşıyorum youtube kanalına gelmelerini rica ederim ❤️
İncelemelerinizi okumayı özlemişim, hobim oldu sayenizde Teşekkürü borç bilirim =) Puslu kıtalar atlasını ve suskunları okudum ama sanırım suskunların hakkını verememiş olacağım ki pek hatırımda kalmamış. O da benim hatam =) Puslu kıtalar atlasına bayılmıştım, müthiş bir deneyimdi, zevkti. Sanki kitapta bütün dersleri şiirle yoğurmuşlar bir de üzerine rüya gibi uçuk kaçık mistik bir konu da serpiştirmişlerdi. İnşallah güzel anlatabilmişimdir okurken aldığım hazzı. Bilin ki benim dilimin tutulmasındandır.. Puslu kıtalar atlasını muhakkak bir gün okumanızı dilerim!!!
çok teşekkür ederim, ben de böyle içerikler hazırlamayı özlemişim gerçekten :) ben galiz kahraman’daki yozlaşmış edebiyat dünyasına yaptığı o ince iğnelemelere de bayıldım, onu da mutlaka tavsiye ediyorum
Anlatım tarzı, konuları ele alış şekli herkesten farklı bir yazar. Fikrinize katılıyorum. 💫Emek verip video ve ileti paylaştığınız için teşekkür ederim. 🌺
çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için