2024 3. kitabı
Başta, çok okuduğum tarzda bir kitap olmadığı için tereddüt ederek başladım. Ancak, bir kez başladıktan sonra elimden bir türlü bırakamadım, sürekli "Acaba sonra ne olacak?" diye merakla okudum. Bazen ürperdim, bazen üzüldüm ve kitabı bir an olsun elimden düşürmedim. Kısa sürede bitirdim. Okurken, kendimi korkunç bir dünyada gibi hissettim ve Malorie'nin yerine geçmişim gibi oldum. Bu da yazarın,okuru bu korkunç dünyaya çekme ve karakterlerin duygularını derinlemesine hissettirme becerisinin oldukça güçlü ve bu konuda usta olduğunu gösteriyor. Kitap, bir kadının eğer anneliği gerçekten içten hissediyorsa, çocukları için aşamayacağı engel ve yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığını gözler önüne seriyor. Son olarak, Malorie kendini sorguluyordu: "İyi bir anne miyim?" Bence sen çok cesur bir annesin, Malorie. Onca zorluk, korku ve tehlikeye rağmen çocuklarını koruyabilmeyi başarmış harika bir anne. Korku, gerilim türünde kitaplar seven veya tarzının dışına çıkmak isteyen okurların bu kitabı şiddetle okumalarını tavsiye ederim.
1000k
KafesJosh Malerman · İthaki Yayınları · 201814,7bin okunma
3.824 Gösterim
Bu yorum görüntülenemiyor
Eski favori kitabım... Artık üzerine çok fazla iyi kitap okuduğum için biraz etkisini yitirse de hala çok severim çok güzel ve zekice yazılmış bir kitap bence. Ayrıca izlenilmesi yerine okunulmasını tavsiye ederim. Çünkü ana gerilim unsuru kör olmak, bu yüzden film olması çok saçma...
NilNil Marie lu dan sadece genç elitleri okudum ama EfsaneEfsane eminim muazzamdır
Malermanın diğer kitaplarından birisi de kırmızı piyano ve gölün dibindeki ev. Onlarda mükemmel kitaplardı. Benim için en iyi korku romanı yazarı" MALERMAN" der susarım.