Puan vermedi·72 syf.··Beğendi
···Okunma: 13 Ocak 2018 22:12 Kadın olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik(!) ile ne de güzel yazmış.
Kitap, 3. Sayfa haberlerinin psikolojik temellerini yoklayan çeşitli öykülerden oluşuyor. Okuduğunuza hiç pişman olmayacağınız, aklınızın derinliklerine çarpan öyküler. "Dişilik deliliğe yakındır." sözünü de nedenler ve sonuçlar olarak analiz ettirdi bana. İçini doldurttu.
"Küf korkusu olmalı" öyküsünü okurken de şöyle cinsi ayrım yapmadan bir okursak şahane olur tabii. ( okuyup da küf kokusunu almayacak insan yoktur sanıyorum)
Büyük eleştiriler
Sağlam psikolojik temeller
Yolu açık olsun.
Kitabı okumama büyük etkisi olan değerli dostuma (zeyneb) teşekkür ediyorum. Öyle ki, kendisi kitabı gözüme soka soka okumuş, şöyle öykü böyle değişik diye ballandıra ballandıra anlatmıştır. Nasılsın diyecek olsam "Çerçialan Melike!" diyecek vaziyete gelince el mecbur okudum. İyi ki de okudum. Hani şimdi size böyle ısrar edecek biri yoksa buradan o ısrarı ben göstermiş olayım da okuyun ;)