2025 32. kitabı
Okunma: 02 Şubat 2025 00:00
Dura Mater, Sinirbilimci Dr. Öğretim Üyesi, Yazar Serkan Karaismailoğlu tarafından, 560 sayfadan oluşan, Nöro-Roman türünde yazılan romanıdır. Mater Serisinin 2019 yılında çıkan birinci kitabı Pia Mater ve 2020 yılında çıkan ikincisi kitabı Arachnoid Mater‘in devamı niteliğindedir. Dura Mater, 2021 yılında çıkan üçüncü ve sonuncu kitabıdır. Nöro-Roman: Sinirbilimsel gerçeklerin, belli bir kurgu ve hayali karakterler eşliğinde okuyucuya sunulduğu bir roman türüdür. Kitaba ismini veren Dura Mater: Sert zar veya kalın zara verilen addır. Beyin dokusunu ve omuriliği çevreleyen beyin zarlarının en kalın ve en dıştaki katmanıdır. Her zamanki gibi bilim, bilim tarihi, macera ve heyecan dolu bir hikâye.. Romanda cok bilimsel bilgi öğrendiğim için bence çok faydalı bir kitap oldu. Çok etkileyici, sürükleyici.. Baştan sona büyük bir merak ve heyecan ile elinizden hiç düşmeyecek bir tarzı var. Muhakkak tavsiye ederim. Okumak isteyen Kitapseverlere küçük bir hatırlatma: Satın alarak, çok severek ve çok beğenerek okuduğum Mater Serisinin 3 kitabının toplam sayfa sayısı 1472. Yazarın diğer kitaplarını da 2025 yılında okumayı çok istiyorum.
1000k
Dura MaterSerkan Karaismailoğlu · Elma Yayınevi · 20217,7bin okunma