Çekiliş sonuçları açıklanmıştır!
Katılan herkese teşekkür ediyor, kaybedenlere Allah’tan sabır; kazananlara bol alıntılı, çok istifadeli, dört başı mamur bir okuma süreci diliyoruz. Talihliler (tam liste) 1) Leylâ 2) @ferahza 3) Meryem 4) efsah 5) Pervâne 6) ᴋᴀʟʙ’î ᴍᴇᴄʀûʜ 7) @tarikiaskdabicareihicran 8) @eliff_mim 9) Celal Kuru 10) zeynep 11) LİLYA 12) @3R1K 13) Esra 14) @hicenderhic_ 15) @Namusait 16) Vakur Çayseven 17) @Azinlikboregi 18) Gökyüzü 19) Ayşe Hümeyra Acimer 20) Hafsa 21) Fenci 22) @Morrtelgraf 23) @arsubarsubb “Bir ihtimal daha var” diyenler. (yedekler) 1) @savrulmalar 2) Nebiye Çalışkan 3) @Yagmuurlar 4) @klkndilall 5) betül 6) Asya 7) e 8) @rysa_ 9) Küبra 10) @Tarihsevergenc Not: Çekilişi kazananlar, en geç 7 Şubat (Cuma) akşamı saat 22.00’a kadar kargo bilgilerini eksiksiz şekilde tarafımıza iletmediği takdirde, hakları yedek kontenjanına devrolunacaktır.

@venedamet
#264828501 dergi sayısı 10'dan 23’e yükseldiğinden... Çekilişimiz 5 Şubat (Çarşamba) saat 22.00'ye kadar uzatılmıştır.
3.974 Gösterim
Bir ihtimal daha vara kaldık. Buna da şükür 😅
Herhangi bir çekilişi kazanmam için iki ihtimal var sanırım. 1. Katılan tek kişi olmak. 2. Katılan herkese verilecek olması. Sonuç olarak teşekkür ederim katılmak da güzeldi. Sağlık olsun.
Olaylardan haberdar olma hızım da göz yaşartıyor cidden.
Nedamet kelime anlamıyla pişmanlık olsa da Çekilişe katıldığımıza bizleri mutlu etti 😇... Teşekkürler Nedamet Dergisi Daha nice sayılara 📚 Daha nice okurlara 😊☺️😊☺️😊☺️olsun...
Nedamet Dergisi
Allah pişman edicilerden eylemesin. Âmiiin!
Bi sevinçle bildirimi okudum hemen adresimi yazacaktım ki yedeklere kalmışızz:/ nasip..
Nedamet Dergisi
Bu konuda Sn. Nedamet Kurulu’nu uyardım ama kimse oralı olmadı. “Heyecan iyidir” diyenler bile oldu. Dergi adına değil ama şahsım adına özür diliyorum.
Ne etkinlik yapsanız nasipleniyorum garip bir şekilde, hikmeti ne bilemiyorum :)) günüme güzellik kattı teşekkür ederim 🌸
Nedamet Dergisi
Durumun bizimle alakalı olduğunu düşünmüyor, bu talihin devamlılığı için sizleri Muavvizeteyn Sureleri’ni okumaya davet ediyoruz.
Teşekkür ederim. Rabbim muvaffak etsin. Hayrınızı da kabul etsin. Amin.
Yaa çok mutlu oldum şuan☺️çok teşekkür ederim:)))
sevgili günlük, bugün bana nedametin ilk sayısı hediye edildi o yüzden mutluyum iyi geceler
teşekkür ederim. 🌷 allah muvaffak etsin inşallah.