Bu bir zaferden başka her şeye benziyordu.
2025 16. kitabı
Okunma: 07 Şubat 2025 11:35
Spoiler. Kitap 400 sayfaya kadar o kadar yavaş irelledi ki üstelik olup biten de bir şey de olmamasına rağmen. Ne okuduk niye bu kadar zamanımı aldı anlamadım. Ondan sonra yazar artık savaşın
Fantastik
Oniks FırtınaRebecca Yarros · Olimpos Yayınları · 20251,581 okunma
2.064 Gösterim
Sonu aşırı derecede sinirimi bozdu. "Acaba şu olabilir mi, hmmm bak böyle de olabilir" diye binbir türlü teori üretmekten yoruldum... Bu denli bilinmezliğe ve kafa karışıklığına ne gerek vardı yani 🤔
Önceki 4 yanıtı göster
Haziran Zambağı
Haziran Zambağı
Ve "İmza Rebecca Yarros" diye bitirmiştir😂
ayyahhahahaga YA O KADAR HAKLISIN Kİ
BEN HAKLI OLMAK İSTEMİYORUN BU GÜN jdjdjdkdk
Aha bana kitap boyu kendimi ve zekamı sorgullattı resmen. Okuduklarımı neden anlamıyorum diye herkese sordum durdum. O kadar kopuk kopuk yazmış kı olay nerde başlıyor nerde bitiyor anlamak için bir savaşta kendimle verdim. Kendimle savaştığım kadar veninlerle savaşsaydım şu anda herkes mutlu mesut yaşıyor olurdu
Ben de kendi kafamda sorunlara çözüm bulup mutlu sonuma kavuşmuştum ama o kadar gereksiz engeller çıkardı ki sinirimi bozdu durdu ve bu da yetmezmiş gibi hiç yoktan yeni sorunlar çıkardı başımıza. Çok yorucuydu
Ayy eklemeden geçemeyeceğim 4. kitapta Dain&Sloane aşkını okumazsam ölürümmmm (başrollerden umudu kesince benim çaresizlik jdjdjddkdk)
O kadar sinirli yazmışsın ki spoiler nerede başlayıp nerede bitiyor anlamadım bile dhhfhdh zaten yiyeceğim spoilerı önceden yemiştim bu da kitabın tek olayı olduğu için umursamadım 🙄
Aslında sinir bozukluğuyla gülerek yazdım kdkdkd her yerinde bir az var uyarı hepsi içindi😭 o kadar saçma bir yerde bitti ki dalga geçiyor yazar sanki sinirlendim tabii elimde değil