Biraz Cesaret
2025 19. kitabı
#birazcesaret @ulas_ayse78 @lora.yayincilik @lorayayincilik Şiir ile ruhunu dolduran , şiir ile huzur bulan , şiir ile aşkı , sevgiyi, söyleyemediklerini dizelerde bulanları buraya alayım . İsmi gibi "Biraz cesaret" diyerek şiirlerinde; Aşkı , Ayrılığı, Aileyi, Doğayı tema alarak hem sınıflandırmış hemde bizlere diyemediklerimizi dizelere aktarmış Ayşe Hocam . Her şiirinde yalın bir dil kullanıp , içten samimi duyguları aktarmış. Okuyup , okurkende sizleri uzak düşüncelere götürecek şiirler sizleri beklemekte . Ayşe Hocam şiirlerini serbest bir dil ile yazmış , uyak ya da kafiye uyumu olmasa da dizeler birbirini kovalamış . Şiir ile beslenen duygulara bu eseri de ortak etmenizi tavsiye ederim . Sizlere birkaç dize de bırakıp şiir ile diyarlara yolculuk yapmanız dileğiyle... #alinti HAYAT Hava buz gibidir bazen ama yanarsın Bazen de kavurur güneş her yeri ama donarsın Yüreğin buz yüreğin üşür Kanın çekilir damarlarından Yutkunur kalırsın MASAL Yaşam öyle bir şey ki En emin olduğun anda kendinden En çok yalansın Hayatını verebilecekken gerçekliğine İşte o an hayalsin Ne varsın aslında Ne de yok PİŞMANLIK Ne istedik bilmem Yemyeşil doğa örtüsünden Kestik bir bir ağaçlar Kovaladık bütün hayvanları Diktik koca koca binaları Hayvanları kafeslere hapsettik... Serpil Meriç Seher Koyunlu Ilgın narinç #kitap41
Şiir
Biraz CesaretAyşe Ulaş · Lora Yayıncılık · 202315 okunma