Julian'ın hatrı için 5.5'tan 6
2025 28. kitabı
Okunma: 21 Mart 2025 04:05
Öncelikle kitabı bitirme sürem çok kısa görünüyor ama bunun sebebi hızlı okumam değil, Tella'nın bölümlerinin çoğu kısmını atladım ki bu da kitabın neredeyse yarısı demek ve inanın bana hiçbir şey kaçırmadım. Tella'yı sevmiyorum ve Legend'tan da sanırım nefret ediyorum. Kitap çoğunlukla onlar üzerinden ilerlemesine rağmen asla onları bu hikâyenin başrolleri olarak görmedim. İlişkileri sıkıcı ve göz devirmelikti. Aralarında ne bir çekim var ne bir tutku ne de romantizm. Ve bütün bunlara rağmen dediğim gibi kitap onlar üzerinden ilerliyor ve bunun kitabı benim gözümde ne kadar sıkıcı yaptığını tahmin edemezsiniz. Scarlett ve Julian ise bu hikâyenin asıl başrolleri ama yazar bunu kabul etmemekte ısrar ediyor. Tella'yı sevip Scarlett'ten nefret etmemiz için çok uğraştı ama o bile bir yerden sonra anladı bu yazdıklarının Scarlett'in karakterine ne kadar ters olduğunu. Buna plot twist mi deniyor bilmiyorum ama hikâyenin bütün olaylı kısımları Scarlett'i dahil ediyordu ve yazar bile farkında değildi bence bunun. Eğer Tella'yı ana karakter yapmak için olimpik düzeyde bir uğraş vermeyip hikâyeyi hak ettiği gibi Scarlett üzerinden MANTIKLI bir şekilde, karakter gelişimlerini b0k etmeyip ilerletseydi tadından yenmezdi bu serinin. Julian'a ise bayılıyorum. Legend'ın bütün sahnelerini nasıl ki göz devire devire atkayarak okuduysam Julian'ın sahnelerini de büyük bir aşkla, suratımda kocaman bir gülümsemeyle okudum. Hatta şu ana kadar onu Jacks'ten daha çok sevdiğimi bile söyleyebilirim. Bunun sebebi belki yine Tella'dır çünkü Jacks'i sadece onunlayken okuyorduk ve Jacks'in varlığı bile bu sahneleri atlamama engel olmuyordu maalesef. ( Yanarım yanarım Jacks'in elma tutuşunu doya doya okumadım diye yanarım) Ve şunu da eklemeliyim ki serinin kesinlikle en iyi kitabıydı ama ben en düşük puanı da buna verdim. Niye diye sorarsanız Legend ve Tella derim yine. Ya tamam hadi Tella'ya bir yerden sonra belki ısınırdım ama Legend'a asla. Gıcık seni hiç özlemiycem. Caraval #263598179 Legend #267863408
FinaleStephanie Garber · Dex Kitap · 20211,021 okunma
2.734 Gösterim
ŞİMDİ SIRADA ✨️JACKS✨️ VAAAR🍎🧎‍♀️ kırık bir kalple bebeğimi bıraktılar 🤧
bilemiyorum yaaa bu üçleme çok beklentilerimi düşürdü en fazla ne kadar güzel olabilir ki diye düşünüyorum 😓 en azından artık legend olmayacak
Merhaba kırık bir kalp serisini okudunuz mu bir de bu üçüncü kitapta jacks karakterinin sahneleri var mı
mahpâre evet görünüyor 😊
Gercekten ya Tella ve Legendi okumaktan icim bunaldi asla ilerleyemedim Scarlett ve Julian o kadar iyileri ki keske onlar uzerinden ilerleseydi
işte yazar bizim kadar sevmiyor olacak ki tüm kitabi tella için yazmış
Kırık Bir Kalp serisi için bu seriyi okuyacağım... o yüzden Jacks için beklentim yüksek, bu seri için ise pek değil. Ortalama. Çünkü çoğu kişi Kırık Bir Kalp serisinin daha iyi olduğunu söylüyor... Bakalım, okuyunca göreceğim.
Ben de kırık bir kalp serisi için başlamıştım zaten. Beklentilerini ne kadar düşük tutarsan o kadar iyi olur bence, sıkıntıda kafayı yiyecektim 😭
Aşırı katılıyorum ilk kitabı hızlıca bitirebildim ana karakter Scarlett olduğundan. İkinci kitabı Tella'nın anlattığını görünce moralim bozuldu resmen ve kitap elimde süründü. Hikayeyi Scarlett ve Julian gözünden okumak isterdim.
Yazarin en sevdiği karakterin Tella olduğu çok belli sırf onun için tüm seriyi harcadı resmen
TELLA VE LEGENDI BEN DE HİÇ SEVMİYPRUM!!!
Yani 3 kitap boyunca sevilecek bir yanlarını bile bulamadım 😒