İyi ki okumuşum dediğim kitaplar
Upuzun bir liste sizi bekliyooor★★ 🌟 Ay Düğümü BU SERİ İÇİN KURŞUN ATAR KURŞUN YERIM O DERECEEE 🌟 Ölü Şehrin Şarkısı Bir arkadaşımın tavsiyesi ile okudumm. Genel olarak kitabı beğendim, tam da derslerim ile ilgili zamanlara geldi. Yunan mitolojisini okumak baya işime yaradı. 🌟 Gölge ve Kan AÇIK ARA OKUDUGUM EN EN İYİ CINAYET KITABI 🌟 Gecenin Hikayesi - Amelya TEK BİR SÖZ BİLE SÖYLEMİYORUM OKUYUN OKUTUN 🌟 Beyaz Leke - 2 konuşmama gerek var mı???? 🌟 Felah 1 Eğer bu kitabı okuyan varsa yazın bana mutlaka O KADAR GÜZEL Kİİ 🌟 İzler Kalır 2. Kitabı heyecanla bekliyorum, klasik lise kurgusu bile olsa içerisindeki şarkılar için bile net okurdumm. 🌟 Rota -1 Her Kimsen: İlk Set ikisi de spor kurguları, ikisi de o kadar güzellerdi kii, tekrar tekrar okumak istiyorumm. 🌟 Rüyalardan Öte Kabuslar Kadar RÖKK DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUMM 🌟 Oyunbaz bence devam kitapları daha iyi olur ama çok seviyorumm Hiçbirini açıklayamadım şuan ama içlerinde okumak isteyip kararsız kaldıklarınız varsa yazın mutlaka, artıları ve eskileri ile her şeyi söylerimm🤍
Gönderi kullanım dışı
·3 alıntı·
2.310 Gösterim
Bir şey sorabilir miyim ay düğümü serisi hakknda bilgi verebilir misin okumak istiyorum ama cesaret edemiyorumm
Veilleuse
Mısır mitolojisi okumayı seviyorsan bayılırsın. Fantastik bir evren içeriyor ama çok güzel. Sonu pek beklediğim gibi bitmedi bana göre son kitap yazılmak için yazılmıştı ama yine de fena değildi. Seri toplu şekilde en sevdiğim seri. Hem yazarına hem kurgusuna bayılıyorum. Konuya gelirsek baş karakter kızımız bir arkeolog. Doğum gününde sevgilisi ile gizlice piramitlere giriyorlar ve geceleyin önlerine iki ayrı yol çıkıyor. İkisi de farklı yollara giriyorlar ancak ayliz gizli bir oda bulduğu anda odaya dalıyor. Halbuki o oda bir PARALEL EVRENN. YANİ MISIR DIYARINA IŞINLANIYOR VE HER ŞEY ÖYLE BAŞLIYOR. Herkes onun oraya ait olmadığını enerjisinden seziyor ve olaylar karışıyor. Eğer toplu bir şekilde seriyi alamayacaksan. 1 2 3 ü ayrı ayrı alabilirsin ama 4 ve 5i mutlaka beraber al. İyi okumalar şimdiden, seriye başladığın zaman konuşalım mutlaka💘