Sizce?
“Marifet hatalarla dolu bir dünyada hatasız yaşayabilmek değil midir?”
Alıntı
··1 alıntı·
13bin Gösterim
Bana kalırsa değil. Asıl marifet hatalarını kavrayıp onu tekrarlamamaktır. Çünkü tarih yalnızca unutanlar için tekerrür edicektir.
Önceki 1 yanıtı göster
Hilal KucurHilal Kucur çıkmaz sokağa da bir kapı açan Rabbimiz vardır, unutmamak gerek🌼
Bence, Asıl marifet, hatasız yaşamak değil, hatalardan ders alarak daha iyi bir insan olabilmek.
Daha iyi bir insan olmayı geçtim,insan olmayı başarabilmek bile bir nokta da çok önemli 🌸
İnsan hayatı olduğu sürece hata olacaktır elbet. önemli olan farkına varıp ders çıkarmak düzeltmek elden geldikçe tekrarlamamaya çalışmak. Bazı hatalar vardır telefisi yoktur. O yüzden olgun ve uzun vadeli düşünmek lazım. Biz hatalarımzlan varız bizi sevenler hastalarımıza birlikte sever. Aşırıya kaçmadığımız sürece☕🙏🏼
Önceki 4 yanıtı göster
Süleyman ÇakırSüleyman Çakır Bir alıntıyla cevap vereyim hocam “Herkesin birini sen iki edeceksin ki görünür olasın…” 🌸😌
1 yanıtı göster
youtu.be/2f4015PEFTc?si=... Orhan babaya katılıyorum Hatasız kul olmaz 😌🎶🎵✌
Yorumun güzelliği 🌸🌸😌
Hatasız yaşayabilmek mümkün müdür , bilemedim . 🤷🏼‍♀️ Ama hataların öğrettikleriyle , kişinin kendine çeki düzen vermesi ve bir daha aynı yanılgıya düşmeden yaşayabilmesi daha mümkün görünüyor ☺️ Tecrübeli bir insanı hatalarla dolu bir dünya yıkamaz ☺️🌸🌸
Önceki 2 yanıtı göster
@EfeAlperoys Kesinlikle,öyle.😌
Hatasız insan olmaz ki hatalarından ders alabiliyorsan ne mutlu
Ne mutlu 😌🌸
Ancak tevbe edip hallerini düzeltenler ve gizledikleri gerçekleri açıklayanlar başka; ben onların tevbesini kabul ederim. Çünkü ben, tevbeleri çokça kabul eden ve merhameti bol olanımdır. Bakara 160
Çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için 😌