Bu gülüş için bile izlenir!!
22/11/6322/11/63 Stephen KingStephen King Kitap kadar güzel olmasını beklemiyorum. Akşama yeni bir diziye başlayalım. “Dexter” çok kesti biçti kısa bir ara verme zamanı..
Hayata Dair
··2 alıntı·
21,5bin Gösterim
Dexter’a da çok kesti biçti mi denir hocam 😅 adamın olayı o
İdolüm oldu 😀
Bu gülüş için izlenir ama önce kitabı okumam lazım🦋
SosaSosa teşekkür ederim hocam ☕️📚
Bu film gerçekten de çok güzel hele adam ve kadının uyumu muhteşem. Epey etkilendiğim filmlerden biri. Kitabını okumadım ama filmine bayıldım. ☺️
sadece kitap
Kitabına 10 puan vermiştim. Gerçekten çok beğenerek okudum. 📚☕️ dizi kitap kadar olamayacaktır. Ama tüm bölümleri indirdim, bakalım nasılmış.
Adamın gülüşünü kast ettiniz galiba
sadece kitap
😀 Kast ettiğim tabiki Sadie’nin gülüşü, ama Jake de çok buruk bir gülüşle çıkıyor karşımıza, tahminen dizinin son sahnesi diye düşünüyorum.
22/11/63 sepette❄
Öyle güzel anlatmışsınız ki çok merak ettim adı nedir dizinin ve kitabın ve nerde izlerim
sadece kitap
22/11/6322/11/63 kitabı, diziyi de buradan izleye biliyorsunuz hdfilmcehennemi.nl/dizi/112263-izl...
Fav dizim. Zavallı Jack. Kalbimi çok kıran dizilerden oldu. Kitabını demiyorum bile. Hüngür hüngür ağlatır..
sadece kitap
Kitap muhteşemdi. Dizide karakterler çok uyumlu, birbirine yakışmışlardı. Her şey daha güzel olabilirdi.📚☕️ insan Jack’a kızıyor işte, git kal gelme dimi.☺️