2025 39. kitabı
Maneviyat ve Tefekkür Günlüğü. Herkesin kalbine dokunacak bir etkinlik kitabı. Çocuklara Esma-ül Hüsna ile şifa bulmayı ve daha iyi hissetmeyi sağlayan manevi bir kitap. Kitap Allah'ın 99 güzel ismini öğretip, hissetmek, düşünmek ve farkına vararak tefekkür yolculuğuna çıkaracak. Her bir Esma-ül Hüsna okuduktan sonra öğrendiklerin hakkında neler hissettiğini yazabileceği boş bir etkinlik sayfası mevcut. Paylaştığım resim ve videoları incelemek için sağa kaydırabilirsin fotoğrafları. Böylelikle niyet etmenin, şükür etmenin, dua etmenin mucizelerini öğrenecek. Rehber niteliğinde hazırlanmış muhteşem bir kitap. Kitabı ilk gördüğüm an zaten mutlaka almalıyım diye düşündüm. Kesinlikle bu kitabın bir yaşı yok bence herkes okumalı. Daha bilinçli bir nesil için okumayı teşvik edici ve okuduğu şeyler hakkında hissettiklerini yazıya dökebilmek adına çok başarılı bir uygulama. Hem özgüven için hem de kendini ve hislerini daha yakından tanıyabilme fırsatı doğuyor. Şiddetle önerdiğim kitaplardan biridir muhakkak her eve alınmalı diye düşünüyorum sevgili kitapdostlarım Kitap linkini öne çıkarmalarda çocuk kitapkarı kısmından ulaşabilirsiniz. Bu eşsiz kitapla sevgili Serpil Meriç ve Seher Koyunlu 'ın tavsiyesi ile tanıştım Bu nedenle tüm içten teşekkürlerimi sizlere sunuyorum.
Allah ve BenKolektif · Nesnel Yayınları · 202517 okunma