Öğretmen arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Bugün ücretli öğretmenliğe başladım ve hiç tecrübem yok. Sınıf defterini doldurma, yıllık planı bulma konusunda hiçbir fikrim yok ve yardımcı olan da olmadı. Lütfen bana yardım eder misiniz? :(
Ben ücretli öğretmenlik yaptığım zaman internette vardı bunlar. Hala vardır herhalde.
Araştırıyorum, umarım yarına kadar bulabilirim.
Ben öğrenciyim hocam.Sadece hakaret dinleme konusunda yardımcı olabilirim.
Ben öğrencilerime hakaret etmem, yardımcı olamayacaksın :)
1 yanıtı göster
Branşına göre bu yılın yıllık planını indir. Hafta hafta tatiller dahil gösterir. Kazanım bölümünde yazanları tarihlerine göre yaz. Tatil günlerini boş bırak. O gün ders işlemesen bile Kazan’ımda yazan bölümü yazmalısın. Yoklama işini zaten biliyorsundur...
Teşekkür ederim^^
Öğrenciyim ben, öğretmenden daha çok sınıf defteri doldurmuşluğum var. Kaç defa disipline gittim Allah affetsin. Şimdi ilk olarak işlenen dersin konusunu en özetleyici şekilde tek cümle halinde yazıyorsunuz. Altına imza atıyorsunuz. Sonra yoklama. Bu kadar. Yıllık planı bulma konusunda meslektaşlarınız yardımcı olabilir.
:)) Teşekkür ederim, keşke ben de bu deneyimi önce yaşasaymışım.
3 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Ortaokuldayken sınıf başkanıydım. Sinif defterini doldurmayı unuttuğum için fena dayak yemiştim. O gun bu gun sınıf defterinden uzak durdum.
Önceki 1 yanıtı göster
Bunu öğrencilere yaptırıyorlardı yani. Ben de bu acemilikle ne yapacağımı şaştım.
1 yanıtı göster