2025 44. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2025 23:50
bu kadar düşük bir puan vermeyi hiç istemezdim ama kendimi zorlayıp 4 anca verebiliyorum. aldığım -alamadığım keyfi hesaba katarak puanladığımda 2 puan verirdim ama beklentilerimin hatrı icin en
Yerdeniz BüyücüsüUrsula K. Le Guin · Metis Yayınları · 20249,4bin okunma
3.335 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Bu bir seri, o yüzden tamamı bitince yorum yapmanız daha isabetli olurdu. Açıklanmadı denilen her şey tüm kitaplar bitince açık oluyor. Sevmediyseniz devam etmeyin tabi ama epey başarılır bir seridir. İlk kitap tek başına yorumlanıp 4 puanı vermek içim yeterli değil. Güzel okumalar, umarım ileriki kitaplarında size kendini sevdirebilir✨
Önceki 2 yanıtı göster
Le rouge et le noir
Le rouge et le noir
teşekkür ediyorum, elbette sizi etiketlerim incelememe. evren bu kitapta ilgimi çekmeye başlamıştı zaten son kitaba kadar bir şeyi beğenmezsem bile evreni beğeneceğimden eminim:) uzun zamana yayılan kitapları seviyorum ben bu açıdan karakterin tüm yaşlarını okuyacak olmam bana daha çok sevdirebilir. :)
Güzel bir inceleme olmuş. 👏Çoğu yorumuna da imzamı atarım bu arada. Dediğin gibi kitap çok fazla yüzeyseldi. Ben yine de böyle ufak tatlı fantastikler de sevdiğim için, bu kitabı da minik tatlı bir fantastik öykü olarak gördüğüm için ona göre puanladım. Beklentiyi yükseltmeden çıtır çıtır okunması gerek. 🥰❤️
aynen öyle, beklenti ne kadar düşük olursa sonuç o kadar tatmin edici oluyor bana göre. ben maalesef yazarın adından dolayı yüksek beklentiler içerisindeydim ve yazarı her ne kadar hala çokça takdir etsem de kitabı pek sevemedim. devam kitaplarını olabildiğince düşük beklentilerle okuyacağım o yüzden, çok teşekkür ederim yorum için 🥰
3 yanıtı göster
yerdeniz büyücüsü bir seri ancak serinin ilk kitabı ve diğer kitaplarda refere edilen olaylar olsa da başat okunabilir. buna karşın 4 verilmesine çok şaşırdım.
Önceki 2 yanıtı göster
eylül
eylül
edebiyatın izafi olması zaten onun asıl büyüleyici yanı bence. hepimizin farklı beklentileri var, haliyle bir kitap herkeste aynı etkiyi bırakmayabilir. teknik olarak çok iyi yazılmış bir eser bile duygusal anlamda bana hitap etmiyorsa yüksek puan veremem. bence edebiyat sadece iyi yapılmış olmakla değil biraz da bağ kurmakla ilgili. ve elbette sizi yanlış anlamıyorum, ben de size keyifli okumalar dilerim:)
Bu profil ve lineları nasıl buluyorsunuz?
Önceki 4 yanıtı göster
@kitap_msare ne tür bir fotoğraf aradığını bilmiyorum ama animasyon cift resimleri yazarsan çıkar ya da Disney çiftleri yazıp çıkan sonuçlardan bakabilirsin. eğer tek kişi istiyorsan da yine aynı şekilde Disney karakterleri ya da animasyonu karakterler yazabilrisin. ben chatgbt'ye yaptırdım bu kadar yardımcı olabiliyorum maalesef
1 yanıtı göster