Kitap Önerisi Gönderisi
İki üç kitap alışverişi yapacağım. Bu kitaplar aklıma ilk gelenler oldu. Bunlardan "almana değmez" dediğiniz ve bunlar dışında "mutlaka alıp okumalısın" dediğiniz kitaplar var mı? - Sarı Yüz - Ebedî Rekabet - Hapishane Şifacısı - Tırpan
Sarı Yüze bence para verecek kadar iyi bir kitap değil. Pdf okuya bilirsen öyle oku
Hapishane Şifacısını şuan okuyorum ve okuduğum kısma kadar beğendiğimi söyleyebilirim. Biraz daha romantik ve dram ağırlıklı da okurum dersen On Üç’ü Bağlamak önerebilirim. Favori serilerimdendir :)
Esin Elif
On üçü bağlamak serisini görmüştüm ama sayfa sayısı çok gözümü korkutmuştu. Şimdi sen romantik ve dram dediğin anda yine aklıma düştü. Gözümü karartıp şans vereceğim. Çok teşekkür ederim
Tırpan almana değmez bence. İnceleme de yazdım da spoiler içeriyor. Kurduğu dünya mantıksız. Olaylar da üstüne çok düşünülmemiş ve basit. Ayrıca karakterler de yüzeysel ve ilgi çekici değiller. Genelde herkes bayılmış ama ben böyle düşünüyorum.
Esin Elif
Yüksek puanlı ve beğeni dolu incelemeleri görünce listeme eklediğim bir seriydi. Hemen almamakla iyi etmişim demek ki. Teşekkür ederim