Alla beni pulla beni ve şarap aşkım
2023 87. kitabı
Okunma: 01 Eylül 2023 17:15
Bazen aklım almıyor. Bütün bu büyük dehaların nasıl zamanında bu kadar ileri görüşlü olduğu, birden fazla alanla yetinmeyerek onlarca alanda ileri çıktığı…Büyük bir başarı. İşte Hayyam da öyle bir
DörtlüklerÖmer Hayyam · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202527,8bin okunma
4.386 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Elinize emeğinize yüreğinize sağlık... Çok kapsamlı, bilgi verici ve sürükleyici olmuş... Ömer Hayyam'ın çok yönlülüğünü çok yönlü bir şekilde ele almanız incelemeye çok yönlü renk ve zevk katmıştır...
çok teşekkür ederim^^
1 yanıtı göster
Dolu dolu bir inceleme, yarın detaylı detaylı okuyacağım. Emeğinize sağlık, bu platformda iyi ki varsınız 🪴☺️
Önceki 5 yanıtı göster
Yazma motivasyonum 5-10 beğeni alsa bile sürüyor uygun kitaplar okuyunca hemen düşünmeden yazıyorum hem daha iyi anlıyorum hem de paylaşmış oluyorum 💓💓 Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
1 yanıtı göster
Bu sitede okuduğum en güzel incelemelerden biriydi, kanımca Ömer Hayyam’ın anlaşılması için bu şekilde detaylı ve özenli bir incelemeye ihtiyaç vardı. Ellerinize sağlık.
çok teşekkür ederimm 🌸🩷
incelemelerin hakkını veriyor, sitede her alanda sağlam inceleme yazan nadir okurlardansın. bilgi dolu bir inceleme, okuması da zor değildi aynı zamanda. her alanda bilgin var, hayranlık uyandırıcı. eline sağlık çok güzel olmuş💕💕
tesekkur ederim balım
Bu yorum görüntülenemiyor
Çıkmayan sesim için yazıyorum Seversem birgün Aşka tarih yazmak için bekliyorum Sevmek öyle sevmek değil Samimi ve kalpten Allah'ına kadar sevmek var Sevgiye kitap yazdırılmaz Sevgiye ömür adanır Adam gibi sevilir Ve Allah'ına kadar sevilir...