Bu oyunda kimse iyi değil.
2025 46. kitabı
Okunma: 28 Temmuz 2025 22:35
Selammm dostlarım! Rekorumu kırdıran o kitapla karşınızdayım. ♡ Konu: Eli ve Victor üniversitede tıp bölümü okurken tez konuları için seçim yapar. Eli'nin tez konusu, doğaüstü insanların varlığıyla ilgilidir; bu seçim, Victor için oldukça şaşırtıcıdır. Arkadaşının bir planı olduğunu düşünen Victor, başta bunu anlamsız bulsa da Eli’nin bu işe olan inancı ve merakı dikkatini çeker. Victor da kendi planını yapar ve iki arkadaş birer “süperkahraman(!)” olmayı hedefler. İhanet ve merakla dolu fantastik bir evren sizi bekliyor. (Umarım konusunu güzel aktarabilmişimdir, konu anlatmakta çok iyi değilim skbdsk ) İçerik: Cinsel içerik yoktu (galiba). İçinde kan ve ölüm var. 14 yaş üstü için uygun olur diye düşünüyorum. İncelemem: Bu kitabı önerdiği için thanks girl EceVictoria Schwab (V.E. Schwab) dilini zaten Addie Larue’nün Görünmez Hayatı kitabında bayılmıştım. O kitabı da çok hızlı okumuştum. Kadın kendini bana çok hızlı okutturuyor gerçekten. Konu anlamında da yaratıcı ve ilgi çekici yazıyor. Kitapta beni en çok heyecanlandıran şey bölüm başlıkları oldu. Yani geçmiş ve şimdi arasında gidip geliyoruz ve sonlara doğru asıl sahneye yaklaştıkça başlıklar şu şekilde ilerliyor: “On ikiye yarım saat kala”, “On ikiye on dakika kala” vs. Bununla beraber bazen geleceğe de gidiyoruz. Bu durum okuma heyecanını fazlasıyla artırıyor. Son bölümü odamda dolaşarak okudum mslens Kitapta iyi ve kötü karakter kavramı biraz göreceli bence. Bana göre Victor iyi ama hataları var. Eli hakkında konuşmak istemiyorum. İnançlı ama bencil bir karakter. Kendini kahraman ilan ederek hatalarını ve vicdanını örtüyor. Kendi paçasını kurtarmak için en yakınını bile satabilir. Hırslı bir karakter. > "Victor Vale’in yardımcı karakter olmasına imkân yoktu." – Sayfa 96 KESİNLİKLE BUDUR! Victor benim favorim. Masum(!) bir üzümlü kek gibi slsdkn Onu kıskançlık bu duruma sürükledi bence. Mitch ile çok iyi bir ekipler. Seriye tabii ki devam edeceğim. Kitap kesinlikle önerimdir. Pişman olmazsınız. Her sayfayı büyük bir heyecanla okuyacağınıza eminim. Dilerim ki bunu aktarabildiğim güzel bir inceleme olmuştur. Keyifli okumalar! Okuyanlar yorumlarını yazarsa çok sevinirim ♡ --- SPOILER * * * * * * * * * Serene çok kötü bir ablaydı bence. Kardeşini bir ego uğruna öldürmeyi göze aldı resmen. Sydney’in gücü gerçekten çok iyiydi. Son sahnede Victor’un ölmesi ve polislerin onu suçlaması… Nasıl bir sahneydi ya! “Kahramanım ben.” dedi ve deli sandılar (ki öyle ) Ve o son sahne ve o son cümle... YAZAR NAPTINN?? Sydney’in onu canlandırması ve: > “Victor Vale gözlerini açtı ve gülümsedi."
VahşiVictoria Schwab (V.E. Schwab) · Pegasus · 2018611 okunma
1.081 Gösterim
BU İNCELEMEYİ BEKLİYODUM BEGÜM☺️. Ben de bi sonraki ay ilk vahşi ile başlıcam çok heyecanlıyım. Eline sağlık çok güzel yazmışsın yine🥹🫶🏼
begümora
AYYY ÇOOOK SEVDİM 🥹 Seveceğine eminim ve senin de düşüncelerini çok merak ediyorum. Çok teşekkür ederimm🫶🏽🫂🥹
Başlamak için gerekli olan motivasyonum bu incelemeymiş, bu akşam başlamam gerek kitaba
begümora
Bu yorumuna çok sevindim! Teşekkür ederim.🥹 Keyifli okumalar, dilerim ki çok seversin🫶🏽
iyi ki okumuşsuunnn 🫶
🫂🥹❤️
İnanılmaz merak ediyorum şu kitabı ya