2025 144. kitabı
Okunma: 20 Ağustos 2025 17:48
John Katzenbach 'ın 1997 yılında yayımlanan romanı Önsezi , gerilim ve polisiye türlerini seven okurlar için ilgi çekici bir seçenek. Önsezi 'nın merkezinde, yirmi beş yıl önce korkunç bir cinayetin baş şüphelisi olan babalarından kaçmayı başarmış iki kardeş, Jeffrey ve Susan Clayton yer alıyor. Babaları bu olaydan sonra intihar etmiş gibi görünse de, ailesine gönderdiği gizemli bir mektup soru işaretleri yaratıyor. Yıllar sonra, Susan'ın çalıştığı gazetenin bulmaca servisine gönderilen şifreli bir mesaj, Clayton ailesini yeniden tehlikeli bir oyunun içine çekiyor: "Seni buldum." Bu sırada, güvenlikli bir şekilde inşa edildiği iddia edilen "Elli Birinci Eyalet" adı verilen bir bölgede, garip bir seri katilin izini süren Ajan Martin, "Ölüm Profesörü" olarak tanınan ve seri katiller konusunda uzman olan Jeffrey Clayton'dan yardım istiyor. Jeffrey, hem babasının geçmişiyle hem de güncel cinayetlerle yüzleşmek zorunda kalıyor. Önsezi , özellikle psikolojik gerilim ve seri katil temalı kitaplardan hoşlanan okurlar için iyi bir seçenek olabilir. Kitabın akıcı bir kurgusu olmasına rağmen, bazı bölümlerdeki detaylı anlatım okurların sabrını zorlamakta. Cinayet romanlarından ziyade aile ilişkileri ve geçmişin gölgesinde kalan sırlar üzerine kurulu hikayeleri seviyorsanız, Önsezi beklentinizi karşılayabilir. Eğer John Katzenbach 'a ait bir eserle tanışmak istiyorsanız, Psikoanalist veya Profesör gibi daha popüler kitaplarını önceliklendirebilirsiniz. ⋆ ˚。⋆୨୧˚ TANRI TÜRK E YÂR OLSUN ˚୨୧⋆。˚ ⋆
ÖnseziJohn Katzenbach · Koridor Yayıncılık · 2021145 okunma