Pera

, bir kitabı yarım bıraktı
Mustafa Merter
8.6/10 · 1.372 okunma
2.858 Gösterim
Bende kaç yıl önce aldım kitabı yarım kalmış sizde kötü muydu
MüteferriçMüteferriç merhabalar ☺️ kitap için “kötüdür” şeklinde bir eleştiri yapmam doğru olmaz. Ama ben aradığımı bulamadım. Kitabı okurken içe doğru bir yolculuk yapacağımı düşünmüştüm ama öyle olmadı. Modern psikoloji ile tasavvuf büyüklerinin görüşlerini karşılaştırmış . Fazlaca bilgi içeriyor, yorucu geldi. Bazı yerler kolayca okunurken bazı yerlerde tıkanıp kaldım. Ben zevk almadım o nedenle de zorlamak istemedim. Siz belki seversiniz şansınızı deneyin derim ☺️
Seni okusam mı yoksa yarım mı bıraksam bi türlü karar veremedim 🙄 ben mi sıkıldım kitap mı sıkıcı onu da çözemedim 🙄 bunca güzel yorum ve incelemeyi görünce de bi kendimden şüphelendim 😳 napsam ne etsem bi akıl verin arkadaşlar 😅😅
Bırak gitsin kötü okumalar geride bir şey bırakmıyor zaten🥳📚😉 Ben de öyle oluyor unutuyorum youtu.be/mYzgCuuwJhQ?si=...
Merhaba, Aşağıdaki linkten kitaplarımın pdf dosyalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Vakit ayırıp okumanız beni çok mutlu eder. 😇🙏 #280533286
Önceki 2 yanıtı göster
Ahmet TosunAhmet Tosun evet mesaj bölümünü kullanmıyorum. Hiç sorun değil burdan yazmış olmanıza da memnun oldum keyifle okurum ☺️🙏🏻
1 yanıtı göster
Keyifli okumalar diliyorum 🥰
Önceki 4 yanıtı göster
@Esraolcer 💕💕💕
Eyvallah Pera hocam, her kitabın bir zamanı olduğuna inanırım
MüteferriçMüteferriç haklısınız, belki de alt yapım yeterli değildi, gereken özeni gösterememiş olabilirim. Zamanla fikrim değişirse tekrar devam ederim ☺️