Ya böyle, insanların liseye özlemlerini okudukça, duydukça bu yaşimin kıymetini daha çok bilmeye çalışıyorum 🥹
Gönderi kullanım dışı
simdi igreniyorum umarim degisir bir seyler
degisir umarim ya herkesin lise hayati ayni olamaz zaten ortaokulu çok iyi geçen arkadaşlarim da var mesela benimki cok kötü gecmisti. hayat burda yuzume gulucekmis demekki umarim senin için de guzel olur her sey🤍
1 yanıtı göster
Lise hayatımın en kotu zamanlarından biriydi ama bir şekilde özlüyorum. Biraz olsun seviyorsan kesinlikle kiyametini bil🤝
çok seviyorum en azından şimdilik Ahakdhekjxmend kıymetini bilicem🫡🫡 herkes yaşarken sevmiyor heralde ama sonra bi özlem duyuyo Abandhddkbdmdk öyle yorumladım
İnsandan insana o kadar değişiyor ki bu durum, benim için lise hayatımın en "main character" dönemiydi, herkes tarafından saygı görüyordum, tüm öğretmenlerimle aram çok iyiydi, sınav hazırlamışlığım bile var o derece HDPWNDPENDPSDJ okulda geniş bir kitlede tanınıyordum, insanlarla sohbet muhabbbet etmek, voleybol oynamak çok iyi geliyordu bana. Ama en önemlisi https://1000kitap.com/withtubaa ile yaşadığımız anlar, sınavlardan önceki ezber anlarımız, bahçede voleybol oynayışımız, derslerde yaptığımız dedikodular... Her bir anı zihnime mıh gibi yapıştı, hayır bir de biz 2 sene gittik liseye karantinadan dolayı 2 sene içinde ne kadar eğlenebilirsek o kadar eğlendik dünya üzerinde benden/bizden daha fazla liseden zevk alan, eğlenen var mıdır acaba..? Hiçbir şeyin değerini bilmesen bile yaşının değerini bil, gerçekten söylüyorum ben daha yeni 20 yaşına girdim ama Türkiye'de yaşamak öyle bir şey ki 20 değil 40 yaşımda gibiyim, sorumluluk üstüne sorumluluk alıyorsun, okuldu sınavdı stajdı işti eviçi sorumluluktu uzayıp gidiyor hepsi, bir bakıyorsun kendin için bir şey yapmayı bile unutmuşsun, bir sayfa kitap okuyacak zamanın bile kalmamış...
Önceki 2 yanıtı göster
GizemGizem Ayy evet haklısın teşekkür ederimm 🤍 bol bol aktif olmaya çalışacağım bu sene okulda
Bu yorum görüntülenemiyor
Ben daha yeni geçtim herkes gruplaştı aq tek kaldım😭
ya öyle durumlar çok oluyor genelde tek kalan bi kaç kişi vardır illa ki onlarla konuşmaya çalışabilirsin öyle daha kolay olur arkadaş edinmen. Bi de bazen birbirini önceden tanıyanlar olabiliyor diye biliyorum o da çok kötü 😓
🥹🥹