Spoiler var mı bilmiyorum, gerginim üstüme gelmeyin :)
2025 48. kitabı
Okunma: 14 Eylül 2025 14:37
Homoseksüeller, homolar, erkekler, para babaları, fahişe erkekler, erkek katil varsayımı ve beceriksiz erkek polisimiz.. Eril bir atmosfer, böyle bir konuya ve vasat bir polisiyeye hazırım okumak
Cehennem DiskosuJean-Christophe Grangé · Doğan Kitap Yayınları · 20251,091 okunma
3.737 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Yaa üzüldüm ben siyah kan hariç tüm kitaplarını soluk soluğa okudum şimdi bu kitabı okumiyayim mı
Siyah Kan’ın bende yeri ayrıdır yazarla tanışma kitabım 🫠 Okuyun bence, kendi fikriniz olsun farklı bir yorum katarsınız belki :)
Ben bir iki kitabı okumuştum. Bu kitabını da okudum. Yazar ve eserleriyle ilgili tecrübenizi daha fazla olunca güzel bir inceleme yazısı olmuş. Emeklerinize sağlık.🙏 Ben ikinci diğer kitabını almadım.
Önceki 2 yanıtı göster
Onu da denerim, bir hayal kırıklığı daha yaşamam umarım :)
1 yanıtı göster
Bazı yazarlara bazı kitaplarından sonra veda etmeliyiz bence. Kalemini en sevdiğimiz yazar bile bir yerden sonra aynı okuma zevkini vermiyor. Sen deneyimlerek vazgeçtin ben öngörümle 🤭🤭
Vazgeçemiyorum ben öyle, çok sevdiğim için bir şans daha vermek istiyorum, bir şans daha, bir şans daha.. :)
Philip Kerr'e bir göz atın derim 😇🙏
Yazarı kaydettim bakacağım mutlaka teşekkürler:)
Pierre Niemans anısına saygı duruşu 🚬
Ve daha birçokları 🥲👈🏼
Hiç Grange kitabı okumamıştım bu güne kadar. Dedim neymiş bu adam bu kadar adı geçiyor diye bu kitabı ve Kızıl Karma kitabını almıştım bir bakmak için. Ve sanırım çok yanlış bir kitaptan girmişim. :)) Güneşsiz bizim ülke için çok sıkıntılı bir kitap. Yani işlediği konuyu bileydim almazdım bunu. İnşallah Kızıl Karma da böyle değildir :)
Başlangıç kitabı olarak eski kitaplarına baksaydınız keşke, yanlış seçimler evet. Siyah Kan, Leyleklerin Uçuşu, Kızıl Nehirler gibi kitaplar ile onu daha iyi tanıyabilirsiniz. İyi okumalar dilerim