Bekle Beni ..beklediğime değmedi.
2025 69. kitabı
Okunma: 29 Eylül 2025 12:46
Herkes çok beğendiğine dair yorumlar yapmış. Bir tek ben mi hayal kırıklığına uğradım acaba?..Edebi anlamda beni hiç mutlu etmedi. Sevgili Zülfü Livaneli 'den bizler ne muhteşem romanlar okuduk. Ben romanı ruhsuz buldum. Beklentimi karşılamadı malesef.
Bekle BeniZülfü Livaneli · Can Yayınları · 202517,9bin okunma
1 +1'leme
11,4bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Kesinlikle katiliyorum
Kesinlikle tam bir hayal kırıklığı.. Elbette ülke gerçekleri toplumsal hafızamıza düşülen bir not olarak saygı duyulası bir konu ama edebi olarak beni mutlu etmedi.
Kesinlikle katılıyorum. Beklentimi hiç karşılamadı benim içinde hayal kırıklığı oldu
Yalnız olmadığıma sevindim bi ben mi beğenmedim diye düşünüyordum
Ben de aynı fikirdeyim. Okurken boğuldum sanki hapisteydim. Zorlanarak devam ediyorum. Henüz bitirmedim
Zülfü Livaneli’nin neredeyse bütün eserlerini okumuş bir okur olarak bu kitabı da büyük bir beklentiyle elime aldım. Ne yazık ki bu kez beklediğim etkiyi bulamadım. Önceki eserlerinde hissettiğim derinlik, anlatım gücü ve edebi tat bu kitapta bana aynı ölçüde geçmedi. Bu yüzden benim için ciddi bir hayal kırıklığı oldu. Açıkçası bu ikinci hayal kırıklığım oldu. Geçen yıl “Livaneli konseri” diye duyurulan bir etkinliğe büyük bir heyecanla gitmiş, fakat sahnede kendisi yerine başka birinin çıktığını görünce oldukça üzülmüş ve hayal kırıklığı yaşamıştık. Elbette her eser herkes için aynı etkiyi yaratmayabilir. Bu tamamen bir okur olarak kişisel görüşüm. Ancak bütün eserlerini okumuş biri olarak bu kitap, bende bıraktığı his itibarıyla beklentimin oldukça altında kaldı.