Ahahhahahahahahahahahahha :D
Erbakan: "Atatürk yaşasaydı mutlaka Refahçı olurdu."
Alıntı
18,2bin Gösterim
Önceki 1 yanıtı göster
Bay CBay C Atatürk Amerika'ya göre hareket etmezdi Amerika'yı dize getirirdi diyelim anlayan anlasın :D
Atatürk yaşasaydı Refahçı olurmuydu bilemem ama CHPli olmayacağı kesin. Çünkü Atatürk kendi ülkesini sömürgeci İngilizlere şikayet etmez Yapılan onca güzel şeyleri değersizleştirmez hele hele Ben Jön Türküm diyenlerle bırak aynı yolda yürümeyi aynı ülkede bile durmazdı. Bunca kepazeliği görmezden gelip hala kurumuş, çürümüş bir ağaçtan meyve beklemek gerçekten akıl alır gibi değil nokta
Konu ne ara Cehape’ye geldi yine yav skdkdkkdkd
2 yanıtı göster
İçtiğim çay ağzımdan püskürdü 😂😂
Helal helalll aman dikkat et😂😂😂
Akıl almaz ifadeleri var kendisinin, Soner Yalçın ın Erbakan kitabında okumuştum.
Nabza göre şerbet :)
Atatürk yaşasaydı öyle bir parti olmazdı:)
Ah bee hayaller hayatlar 😂
1 yanıtı göster
Yav sene olmuş 2025 hala insanlar nasıl tartışacağını, düşüneceğini bilmiyor. Bu olaylar olduğunda ki parti kendi dönemiyle yargılanır, bunları ben de yazmıyorum farkında mısınız? Alıntı paylaşıyorum. Ayrıca gazetede, haberlerde, kendilerince yazılan gerçek şeyler bunlar. Chp olsun, akp olsun, refah olsun bunları günümüze göre değerlendirmeyin. Artık mantıklı düşünüp konuşmayı özellikle tartışmayı öğrenin. Konuya yorum yapın benim zekamdan, aklımdan size ne? Bana niye yorum yapıyorsun kardeşim salak mısın? Ben burda size kaç senedir bi tartışıp beyin fırtınası yapmayı öğretemedim. Bana da yazıklar olsun… diyeceğimi bekliyorsanız çok beklersiniz ben mükemmelim xd