Para Sende #okudumbitti
“Para Sende” beni hem şaşırttı hem de düşündürdü diyebilirim. Açıkçası ilk başta “para enerjisi”, “bolluk bilinci” gibi kavramlara mesafeli yaklaşmıştım ama Reyhan İldaş’ın sade, içten ve deneyim dolu anlatımı beni hemen içine çekti. Bu kitap sadece “daha çok para kazanmak” üzerine değil; parayla kurduğumuz duygusal ve enerjik bağları fark etmek üzerine bir farkındalık yolculuğu aslında.
Yazar, paranın sadece bir araç olmadığını, bilinçaltımızdaki inançlarla nasıl yönlendiğini çok güzel anlatmış. Kendi yaşamından verdiği örnekler, meditasyon önerileri, küçük ritüeller ve olumlamalar okurken uygulamaya teşvik ediyor. Ben okudukça kendi hayatımda da bazı farkındalıklar yaşamaya başladım. “Gerçekten parayı hak ettiğime inanıyor muyum?” sorusu, kitabı bitirdikten sonra bile aklımdan çıkmadı.
En çok ilgimi çeken bölümlerden biri, aile bağlarımızın ve geçmiş deneyimlerin maddi bolluğu nasıl etkilediğine dair anlatılanlardı. “Anne bolluğu, baba bereketi temsil eder” cümlesi benim için dönüm noktası oldu. Bu kitapta sadece bilgi değil, içsel bir dönüşüm çağrısı var.
Kısacası “Para Sende” benim için klasik bir kişisel gelişim kitabından çok daha fazlası oldu. Parayı değil, kendini anlamaya giden bir kapı. İçten, ilham verici ve gerçekten fark yaratan bir okuma deneyimiydi.
“Sadece hayal edin, gerisi gelecektir. Sahip olduklarınıza şükrederken, daha fazlasını istemekten çekinmeyin.”
@thetahealingbyreyhanildas
@monakitap
Gizem Nur TopalSerpil MeriçSeher Koyunlu
#kitap41
#ParaSende #Reyhanİldaş #kişiselgelişim #bollukvebereket #kitaptavsiyesi #farkındalık #kitapönerisi #okumakayrıcalıktır #kitapkolikkafasikitapyorumu #reklamdeğilöneri
Para SendeReyhan İldaş · Mona Yayınevi · 202433 okunma