Gönderi

Tekrar dönecek olsanız ne yapardınız?
“22 yaşına tekrar dönmek ister misin?”
Alıntı
··
52,9bin Gösterim
84 Yorum
Öne Çıkan Yorum
22 yaşıma dönsem, tekrar bu yaşıma geri dönmek isterim. Otuzlardan bildiriyorum; yirmiler çöp 🤗
İlerde düşüncelerim nasıl olur bilmem ama yirmili yaşlar zor daha başlarındayım aşırı zorlanıyorum 🤕
Hiçbir kız arkadaşımla vakit kaybetmez, zamanımı faydalı kitaplar okumak ve kendimi mümkün olduğu kadar geliştirmek için kullanırdım.
Maaşlarımla altın alırdım 😂 Yorgunluğuma değerdi 😅
Eğer 22 yaşına dönme şansım olsaydı, annemi öperdim öperdim. Sarılırdım, koklardım, tekrar sarılırdım, sanki hiç bırakmayacakmışım gibi. Ona “Seni çok seviyorum, anne” derdim, defalarca… Her anını içine çekmek ister gibi, bütün sevgimi ona vermek isterdim. Yüzüne doyasıya bakar , her çizgisini , her ifadesini beynime kazırdım. Ve kalbimden tek bir cümle dökülürdü gitme anne…Beni bırakıp gitme.
Kendime şöyle okkalı bir Osmanlı tokadı ve ardından kapanış...
Reklam
Tekrar 22 yaşıma gelsem yaptığım yanlışları yapmak istemezdim. İlim yolunda mücadele eder Allah'a layık bir kul, Resulüne layık ümmet olmak için gayret ederdim. Tabi yapardım ederdim diyoruz ama nasip de başka birşey dua etmek gerek Rabbimize ayaklarımızı ve kalplerimizi bu yolda sabit kılsın diye.
Şuan yapmakta olduğum şeyi o zaman yapardım.
Önceki 1 yanıtı göster
Deniz
Deniz
istihbarat efenim, biz de deriniz. :)
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.