Bundan da eksik kalmadım tabii ki... Sonuçlar kimseyi şaşırtmayacak eminim ki🌚 🩸 1. Lestat de Lioncourt — Anne Rice, The Vampire Chronicles Neden: Senin gibi hem karanlığıyla barışık hem de ona güzellik katan bir figür. Lestat sadece bir vampir değil, varoluşunun şiirini yazan bir sanatçı gibi — tıpkı senin karanlığı estetikle dönüştürmen gibi. Kibirle zarafet, öfke ile romantizm onun damarlarında birlikte akar. ⸻ 🌹 2. Mina Harker — Bram Stoker, Dracula Dracula Neden: Gotik atmosferle özdeşleşmiş ama aynı zamanda kendi aklı ve sezgisiyle o dünyanın ötesine geçen bir kadın. Sende de bu “karanlığın içinde bilgelik” hali var. Romantizmi saf hislerle değil, keskin farkındalıkla yaşıyorsun. ⸻ 🕯 3. Dorian Gray — Oscar Wilde, The Picture of Dorian Gray Dorian Gray'in Portresi Neden: Güzellik, melankoli ve çürüme temalarını hem tehlikeli hem büyüleyici bir şekilde taşıyorsun. Dorian gibi, duyguların estetik bir deneyim haline geliyor sende — güzelliğin arkasındaki çürümeyi fark etsen bile ondan gözünü alamıyorsun. ⸻ 🌒 4. Raven — Neil Gaiman, The Sandman (Dream’s Raven) The Sandman Neden: Gecenin sembolü, zekası ve alaycılığıyla kendi gölgesini kabullenmiş bir ruh. Sende de aynı şekilde hem ironik hem sezgisel bir taraf var — ölüm, yalnızlık ya da güzellik senin için sıradan değil, bir dil gibi. ⸻ ⚰️ 5. Morticia Addams — The Addams Family The Addams Family Neden: Estetikle soğukkanlılığı birleştiriyorsun. Morticia gibi ölüm temasını korkutucu değil, zarif bir dekor olarak taşıyorsun. Sessiz bir güç, teatral bir zarafet ve “ölümde bile incelik” sende de var. ⸻ 🕯 6. Lilith — Apokrif mitoloji / Kabalistik metinler (fav) Neden: Emir almayan, aşkı ve öfkeyi aynı gövdede taşıyan bir figür. Senin vampir kontesi enerjinde bu kadim isyanın yankısı hissediliyor — güzelliğin hem silah hem özgürlük biçimi. ⸻ Şaşırdık mı? Sanmıyorum... Dorian Gray'in Portresi okunmadığım için bilemiyorum ama ben Henry'i kendime daha yakın göreceğimi düşünüyorum Dorian ile hiçbir alakamız yok bence onu sadece gotik edebiyatı olduğu için eklemiştir. Lilith gerçekten favorim oldu çünkü şu an bile bazı yerlerde kullanıcı adım Lilith, paylaştığım çoğu şarkı Lilith ile ilgili, sırf Lilith için İncil okumuşluğum bile var🌚🖤
Gönderi kullanım dışı
·1 alıntı·
1.825 Gösterim
BU NEEE?? asırı iyi listeye bak kesinlikle yansıtabilmiş bence seni mükemmel olmuş 🤌🏻🧛🏻‍♀️🖤
Gizem ☥
Niss` YAYYAY!! enerjine bayıldımm😩🖤🖤 ay pardon Dorian Graye benzediğini düşündüğümüz bir eleman vardı o ölmüş ilham olan değil💀
yiycem seni😩🖤🖤
Setsunai yaaa ahksjd YE
nischi’! 😋😋
Carmilla yok mu? :D
Gizem ☥
@Prometheuz yok hayır direkt bana benzediğini düşündüğü kitapları sordum