Ordunun başında kazandığı bir ülkeyi, kendi iradesiyle demokratik bir cumhuriyete dönüştüren eşsiz lider Mustafa Kemal AtatürkMustafa Kemal Atatürk’ü vefat yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz sevgili okurlar. 🇹🇷
Atatürk
2 +1'leme
19bin Gösterim
Bu yorum görüntülenemiyor
demokrasilerde seçim olur.. devlet 46 yılına kadar kapalı devre bir cumhuriyetti. aristokratların cumhuriyeti. ya da seçilmişlerin. ya da halk için en iyisini düşünenlerin! cumhuriyeti. gerçek budur. m.kamal hiç bir zaman bir rakiple seçime girmiş bir lider değildir. seçildiği 4 cumhurbaşkanlığı seçiminde de tek adaydır. mecliste kendisi tarafından belirlenmiş vekillerin oylarıyla seçilmiştir. Kendine saygısı olan bu hakikate kulaklarını kapatmaz. Çünkü gerçek budur.
Önceki 1 yanıtı göster
ŞeyŞey güzel masal anlatıyorsun yemezler..böyle idare edilen devletin adı cumhuriyet olmaz.. cumhuriyet seçim devleti demektir.. cumhuriyet kendi seçtiğinle kendini sectirmek demek değildir.. anlayabilecek ayıklık vardır umarım.. bu dönemi kendince temize çıkarmak için elli tane bahane bulabilirsin ama gerçeklik de taş gibi orada durur.. kabullense de kabullenmesen de..
E o zaman sayfadaki Atatürk düşmanlığı yapanların sesini kesersiniz inşallah. @_aldanma_aldatma gibi, Ne kadar samimi, ne kadar dürüst olduğunuzu görelim biz de
Siz hep benim kalbimdesiz ❤️❤️
Sonsuz saygı, minnet ve özlemle ♾🇹🇷
🙏🇹🇷♾️