Gönderi

Hiç kimse farkında değil ama artık KADIN CİNAYETLERİ MEŞRULAŞTIRILİYOR HERKES ÇOK NORMAL BİR ŞEYMİŞ ALGILIYOR AMA NORMAL DEĞİL ÇOCUKLARIN ÖLMESİ NORMAL DEĞİL TACİZLER NORMAL DEGİL ANLAYIN BUNU !!!!
··
2 +1'leme
·
4.214 Gösterim
8 Yorum
Tüm dünyada cinayet, tecavüz, savaş, zulüm sürekli artıyor. Doğal olarak göreceli olarak kadın ölümü de artıyor ancak hiçbir oran öldürülen erkeklerden daha fazla değil. Cinayet üzerinden dahi bşr tarafı ön plana koymak, diğer tarafı yok saymak sadece bu oranları artırır. Bu sebeple söylemi değiştirip kadın şiddeti değil, şiddete hayır diyelim.
Önceki 7 yanıtı göster
sevgisevgi elbette herkes ayrı bir dünya ve farklılıklara sahiptir. Şu konuda anlaştık sanırım, kimden kime olduğu fark etmeksizin her türlü şiddet ve zulmün karşısındayız. Şurada da aynı noktadayız sanırım, büyük şiddet kğmesinin içinde farklı kümecikler var. Şurada farklı düşünüyoruz, kadına şiddet algısı birilerinin ağzında cıvık bir hal aldı. Mevzuu feminizme döndü. Hatta erkek düşmanlığı doğdu. Bir erkek öldü mü nedenine bakmadan "iyi olmuş, gebersin, az bile" diyen kadınlar, kendi tırnakları kırılsa cihanı yıkar olmuş. Özetle, empati yapalım, saygı duyalım, bencillik yapmayalım.
O yüzden sürekli diyoruz bu hayvani dürtüleri pompalayan, insanları azgınlığa sevkeden, suçluların cüretini arttıran fasit demokrasi düzeninden, Allah'a firar etmek gerekir. Allah'ın tertemiz şeriatını istiyoruz. #282820737 #284828231
Şiddete göz yummayin unutmayın ki tüm bunlar saçmalık bir kadını döverek veya da tacizle öldürmek normal değil susmamaliyiz Yok' kesin cilve yapmıştır ' ,'oda düzgün giyin şeymiş ' sanane istediklerini giyerler bu şeyler üst başla olunucak bir şey değil
Çok doğru dedin
Bu yorum görüntülenemiyor
insanı değerli yapan bir şey kalmadığı için artık insan bir araç gibi ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılır oldu.
Reklam
Kimsenin normalleştirdiği yok sadece görmek istediğinizi görüyorsunuz bu olanlar sadece bu ülkeye özel değil dünyanın dört bir yanında kadın cinayetleri çocuk cinayetleri veya erkeklerin öldürülmesi intahar etmesi yani tek taraflı yansıtmanız tamamen algı yapmak üzerine aptal zihniyetiniz yüzünden belki de kimsenin umrunda değilsiniz bu düşünceye sahip olan insanlar için söylüyorum kafa yapınızı değiştirin insan insandır kadın erkek çocuk fark etmez !
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.