Mayıs Ayı Hikaye Yazma Etkinliği - BİTTİ
-------------------------------------------------- Mayıs ayı hikaye etkinliği sona ermiştir. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Etkinlik hatıra kitabını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Erhan Özdemir
Buraya yazayım bir de, belki daha mantıklı olur, etkinliğe katılacak arkadaşlar hikaye yazmaya başlayabilirler- ileti güncellenmiştir.
Erhan Özdemir
Etkinliğe başlarken, baştaki yorumlardan sonra da, düşüncem 7-8, en fazla 10 hikayeyle ayı bitireceğmiz yönündeydi aslında. Oysa daha ayın dördündeyiz, şimdiden 11 hikaye oldu. Daha yazacağını bildiğim arkadaşlar da var. Yani güzel gidiyor etkinlik şimdilik, yayınlanan hikayeler de, samimi söylüyorum, çok güzel. Can'ın Öykü Gazetesini alıyordum ne zamandır, oradaki çoğu hikayeden güzel çıkardığınız işler. Ay sonunda gururla bakacağımız bir şey olacak gibi görünüyor. Katılan destek veren herkese teşekkürler.
Erhan Özdemir
Mayıs ayı hikaye etkinliği sona ermiştir. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Etkinlik hatıra kitabını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Haziran'da görüşmek üzere. yadi.sk/d/xiW6R9jv3WZL7C
Erhan Özdemir
Buraya da yazmak gerekiyor galiba katılanlara bildirim düşmesi için. Etkinliklik tamamlanmak üzere, yukarıda bilgi verdim. Haziran etkinliği için konu/kavram önerilerinizi beklemekteyim. Herkese teşekkürler tekrar:)
Fox MulderFox Mulder - 2. Hikaye- Hayal veya Gerçek - #29392131
Bulut #29488871 Benden de nacizane bir katkı :) Başarılar ve bolca ışık dilerim kalemlerinize...
Çok teşekkürler, ekliyorum
Erhan Özdemir
Arkadaşlar, etkinliğe katılanlar, Metin T.Metin T. 'nin hikayeler (İlk 18'i) ile ilgili çok değerli görüşlerini #29329048 linki altındaki yorumlarda okuyabilirler. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum katkıları için. (Bakmaz gerçi buraya:)