Lütfen okuyun artık...
Artık açıklama yapma gereği duydum. Ben LGBT'li bir birey değilim. Küçüklüğümden bu yana (yaşım 28) bu şekilde yaşayan, hisleri ve duyguları farklı olan bir "İnsanım!" Kimseye ne bir zararım olmuştur, ne de kırıcı bir ithamda bulunmuşumdur. İşinde, gücünde, emeğinde, çevresi tarafından şükürler olsun ki sevilen bir insan olarak yaşamakla birlikte, aynı zamanda herkes gibi yaşam mücadelesi veren, her birey gibi hedefleri ve idealleri olan bir insanım. 🙏🏻 Ne bu Platformda, ne de başka bir platformda hiç kimseye en ufak bir saygısızlık etmedim; ne bir kadına, ne bir gence, ne sosyal hayatımda herhangi bir canlıya... tanıştığım insanlara da hep abla / abi diye hitap etmekten de asla çekinmedim. Profil fotoğraflarıma bakıp pis düşüncelere kapılmaktan, günahkarmışım gibi fetvâ vermekten, kalbimi incitip yaralamaktan vazgeçin artık. Yahu dış görünüşüm farklı diye (küçüklüğümden beri böyle) yargılamaktan vazgeçin. Şurada sosyalleşmek, olduğum gibi kabul görmek istiyorum. Artık yaşamaktan tiksinmeye başladım.
Hayata Dair
·1 alıntı·
7,3bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Ya kıyamam.. İnsanların söylediğine bakarsak ooo, Nasıl mutluysan öyle yaşa. Allah bile ne olursan ol gel affederim derken insanların bu saçma sapan konuşmaları beni de sinir ediyor.
Ve en çok da içimi ısıtan o cümle; "Allah sizin dış görünüşünüze bakmaz, kalplerinize ve amellerinize bakar!" Çok teşekkür ederiimm değerli yorumunuz için. Ve evet, mutluyum. Şükür. 🙈🙏🏻✨
Herkes kalbinin ekmeğini yer kardeşim 🙏 Yaşadığım süre boyunca çok karakter sahibi sözde delikanlı gördüm ama inanıyorum ki o maskeli sahtekarların etiketleyip dışlamaya kalktıkları bireyler kendilerinden daha mert ve karakter sahibi insanlar. Söylemek istediklerimi ancak bu kadar yumuşatabiliyorum kaç kere yazdım sildim yanlış anlaşılmamak için Allah bilir.Bu söylediklerimde de varsa bir hatam affola 🙏
Aksine, söyledikleriniz beni çok mutlu etti. Allah razı olsun her birinizden.. Hayat maskeli bir baloya da benzer aslında, gecenin sonunda maskeler kalkınca ortaya çıkar gerçek yüzler. Yeter ki içimiz güzel olsun. İç güzel okunca kalbe, kalp güzel olunca yüze, ikisi de güzel olunca dile yansır. Bilmukabele. ☺🌸🙏🏻
Sana bir tavsiye vereyim Batu, Eğer insanları çok fazla umursarsan hem son akşam yemeğini kaçırır hem de hayatının fırsatını kaçırmış olursun belki de, kalbin temizse hafif bir meltem esintisinde hayatın tadını çıkarmaya bak bu arada kahveni yudumlamayı unutma ☕️🍂
Teşekkür ederim ne kadar da edebi bir üslup ile yazmışsınız. Okurken huzur buldum. ☺ Eskisi kadar umursamıyorum artık. Kahveye gelince, o iş bende. Tamamdır. 🙈 Teşekkürler... 🙏🏻🙏🏻
İnsan insandır, aşk aşktır dostum 🏳️‍🌈
Ne kadar güzel dört kelime. Yorumunuz için teşekkür ederiim. 🌸🎀💆🏻‍♀️
Bu yorum görüntülenemiyor
Önemli olan dış görünüş değil iç görünüş …
Önceki 2 yanıtı göster
Kalbivera
Kalbivera
Teşekkür ederim yorumunuz için. 👏🏻☺✨
2 yanıtı göster
Bulunduğumuz devirde çoğunluk olarak erkeklere karşı sert olmaları ve duygularını gizlemeleri üzerine bir baskı var maalesef bu yüzden çoğu insan yanlış anlaşılıyor. Kendiniz olabilmenize, olduğunuz gibi kalabilmenize çok sevindim🌟
Önceki 4 yanıtı göster
Büşra
Büşra
Ah o zaman saygılar efenim 🫠🙏🏻