"Sevilen alıntılar" etkinliği, haydi sen de katıl!
💬Okuduğun kitaptan beğendiğin bir cümleyi/alıntıyı yoruma bırak, ben de en çok beğeni alan 10 yorumu ileti haline getirip onu yazan okuru da yanında etiketleyip burada paylaşayım. ❤️Kim bilir, belki bir cümlemiz bir okurun o kitabı okumasına vesile olur... ⏳️Bu gece saat 2️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣'ye kadar katılım sağlayabilirsiniz. ⚠️Birden fazla alıntı paylaşmanız mümkündür.
7 +1'leme
25,7bin Gösterim
"Aç" ile "Tok"ları anlatın bugün "Az" ile "Çok"ları anlatın bugün Ne geldi, ne gitti dünden bugüne? "Var" ile "Yok"ları anlatın bugün. Yasaklı Rüyalar
“Yarayla alay eder yaralanmamış olan.”🥀 Romeo ve Juliet
Ah, çok severim...
Bir insanın ağzından çıkan tek bir kelime bahtınızın rengini pekâlâ değiştirebilir. Kırık Kanatlar
Teşekkür ederiz. 😊
Ama ben her şeye rağmen, insanların gönüllerini kiraya çıkardığı bu çağda bir gönülün bir gönüle yeteceğine inanıyorum. Çalıkuşu
Herkes okumalı. Teşekkür ederiz. 😊
İstediğim tek şey sensin; yemekten, giysiden, şöhretten çok daha fazla açım sana. Martin Eden
Mikail Balcı
Güncel olarak en beğenilen alıntı sahipleri: @Emooo35_5, ☆ Hatice Kaya ☆, ྀིEمine✿, Derviş Cegerhat İLHAN, @Anha, @Kurgubagimlisi, Gülcan, valencia, Nur, ᥫ᭡ ÇaLıKuŞu ᥫ᭡ ︎︎, ♡ Rachael ツ, Hilal Kucur 11 beğeni ve üzeri alınmıştır. Sıralama değiştikçe güncelleyeceğim.
Mikail Balcı
SON 1 SAAT Güncel olarak en beğenilen alıntı sahipleri: @Emooo35_5, ☆ Hatice Kaya ☆, ᥫ᭡ ÇaLıKuŞu ᥫ᭡ ︎︎, ྀིEمine✿, @Anha, Âdem, Hilal Kucur, Derviş Cegerhat İLHAN, valencia, Gülcan, Nur, ♡ Rachael ツ 14 beğeni ve üzeri alınmıştır. Sıralama değiştikçe güncelleyeceğim.