Az önce
Masumiyet Müzesi
Masumiyet Müzesi
' nin bir sahnesine denk geldim. Adam, kızın eli değdi diye şekerlik emcüklüyordu. Bu kitap mı meşhur olmuş yani? Bu mu aşk? Netflix'in bunu niye dizi yaptığı belli oldu
2 +1'leme
12,8bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Kitabın ve yazarında boykotu olur. Avrupa özentisi bitmeyen kendi topraklarını bir türlü sevemeyen sapıklığı sapkınlığı reva göre kimseye saygım yok. Kitaplarını da okumuyorum.
Bu adam takıntıyı bize aşk diye yutturmaya çalıştı . Kitabı okurken Füsun’dan kusacaktım artık . Daha konuşmayı beceremeyen adam sırf ülkesini iyi kötülüyor diye ödül aldı . Arkadaşlar netfilxte dizisi çıkmış deyince kitap tam o platforma uygundu şaşırmadım dedim . Diziyi izler miyim ? Hayır
Önceki 4 yanıtı göster
Mavipati
Mavipati
aynen öylee. Kendi ülkesine düşman bi sapkın zihniyet
7 yanıtı göster
Okumayacağım yazarlardan kendisi. Kendi ülkesine düşman, yalama birini okumak istemiyorumm
Bu yorum görüntülenemiyor
Kitap ya da dizide mesele romantik bir “yüce aşk” göstermek değil. Tam tersine Kemal’in takıntılı, saplantılı, obsesif bir aşk yaşadığını gösteriyor fiziksel temasın yokluğunda nesnelere anlam yüklemesini anlatıyor.Yazarın kendisini sevmem ama post-modernizm de başarılı
Daha birçok sahnesine denk geldim rezalet ötesi. Edebiyatta yeri nedir, eleştirmenler ne der bilmiyorum ama iğrenççc