Durum bildirir ileti
Öhöm öhöm. Öncelikle alıntılarımın gösterilme sayılarındaki ciddi düşüş için
‘a teşekkürü bir borç bilirim. Sanırım kendi fotoğrafımı atıp altına “hayatımda hiç kitap okumadım, acaba nereden başlamalıyım?” yazmadığım için görüyorum bu muameleyi. Ya da şunu “hadi yorumlarda buluşalım.” Ya da şu güzel olurdu “çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen!” Ama bu sonuncusunu yazarım, çünkü canım
Ülkü Tamer
Ülkü Tamer
mısralarıdır kendileri 😌 Bir de sanırım çok okuyup çok inceleme yazdığımız için de olabilir, zira burası bunu kaldırmıyor, haksız mıyım? Eskiden buralar dutluktu, şimdi çiçek bahçesi oldu dhshsh😅 ben de nadide bir gül olarak yoluma devam ediyorum ve bunu beğenen 137373838075. kişiye de djdjjdsjjs yok daha neler 😎 neyse neyse, bunlardan size ne mi? Bence de öyle 😇
··3 alıntı·
4 +1'leme
19,5bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Son derece haklı bir isyan. Her kelimesinin altına imzamı atarım.👍🏼
İsyan demeyelim hesabı falan silerler mazallah 😅 ironik göndermelerden oluşan bir hiciv ya da mübalağa sanatı 😌😅
2 yanıtı göster
1000Kitap sigara gibidir. Her kullanımda her yeni bir nefeste eleştirirsin, hatta lanet edersin ama kullanmaya devam edersin. Kabahat 1K'da da değil, bizlerde. Kullanım amacını farklı yöne kaydırmaya çalışan siteyi biz eski zamanlarında tutmaya çalışıyoruz. Çalışmamak lazım aslında. Artık yeni paket almayacağım, son dallar bittikten sonra cidden şans vermeyeceğim.
Ben de aynı noktadayım sizle 😌
1 yanıtı göster
Hadi yorumlarda buluşalım dhsjsjsjsn Şaka şaka 😅
Kişi günaydın yazar bin kişiye gösterilir. Kitap alıntısı paylaşıyoruz 200u bulmuyor gösterim. Nasıl bir tezat. Kitap uygulamasında alıntı goruntulenmiyor resmen. Soylediklerinizde o kadar haklisiniz ki benim de en cok rahatsiz olduğum konu budur. Umarım bir çözümü olur yoksa diger mecralardan farki kalmadi
o kadar dogru ki.. bir de israrla tanismak icin yazanlar var. burayi kitap uygulamasindan cok instagram, tiktok ya da tinder gibi kullaniyorlar. cogu okur bu durumlardan sikayetci olmasina ragmen nasilsa etkilesim aliyoruz reklamin iyisi kotusu olmaz diyorlar herhalde ve hicbir sey yapmiyorlar.
Böyle şeyler daha çok etkileşim alıyor, daha önce ben de aynı şeyi dile getirmiştim geçici ileti olarak, görüntüleme ve beğeni sayısına baya şaşırmıştım. Ama alıntılara gelince bir avuç kişi görüyor.