2026 49. kitabı
Bir 10 kasım akşamı Türk Edebiyat Vakfında rahmetliyi yad için toplanmıştık. Bu eser de o zaman yeni neşredilmişti. Hemen aldığıma çok memnunum. Yıllar içinde zar zor çıkan Serdengeçti mecmuasının tamamını bir arada hazırlanması takdiri hak ediyor.
Serdengeçti DergisiOsman Yüksel Serdengeçti · Türk Edebiyat Vakfı · 201610 okunma
ÜSTAD Kadir MısıroğluKadir Mısıroğlu 65 KİTABI PDF * LİNK AŞAĞIDA * (Basımı Olmayan , karaborsada fahiş fiyata satılan TÜM kitapları) https://drive.google.com/drive/folders/1tm3rr6lDqFMkyShW2BUPr3C7kfQv1BQ7 + *4 CİLD RIZANUR HATIRATI Rıza NurRıza Nur Hayat ve Hatıratım (4 Cilt Takım)Hayat ve Hatıratım (4 Cilt Takım) *4 CİLD 1931 Tarih kitabı Kemalist Devrim'in Tarih Dersleri Seti (4 Cilt Takım)Kemalist Devrim'in Tarih Dersleri Seti (4 Cilt Takım) *7 CİLD KEMALİST DEVRİM Doğu PerinçekDoğu Perinçek Din ve Laiklik ÜzerineDin ve Laiklik Üzerine Kemalist DevrimKemalist Devrim Kemalist CumhuriyetKemalist Cumhuriyet Kitaplarıda MEVCUDDUR yaşayan ŞEHİD Hasan MezarcıHasan Mezarcı adam ÖLDÜ ama HAYALETİ hala aramızda GEZİYOR ? https://www.youtube.com/watch?v=mTNVs-WFSzI&t=1s Kavgamın Perde Arkası 1Kavgamın Perde Arkası 1 Timurtaş Hocanın HAYATI BELGESEL https://youtu.be/edYGi6A_VbE?si=DxtkJGsPAH1jEJrM