Arada hesabı ilk açtığımda keşke okuduğum serilerden daha fazla koysaydım diyorum 😔
Sonra koysam neler koyabilirdim diye bakıyorum ve BJ Alex ile Painter Of The Night'a denk geliyorum... WAR FLASHBACK YAŞIYORUM BU İKİ SERİYİ NE ZAMAN GÖRSEM.
Aşırı bir love-hate ilişkim var.
BJ Alex beni biraz sıkmıştı bu arada... Arkadaş zoruyla okumuştum (o eski dostum da benim kendi uydurduğum nickname'imi kullanıyor başka bir plartformda yıllardır :). Üşengeçliğime bir şey yapmadım sırf) Hem güzeldi hem sıkıcıydı hani. Benim için dişe değer tek kişi Chanwooydu ÖQĞZÖWİAÜ en fenası da oydu puhahwhwh
Painter Of The Night'ı okurken de Corona vardı. Okulda telefonlar alınmıyordu kaban altında hayvan gibi okurdum. Tahtadan çok kez açıp okumuşluğumuz bile var, fotosu duruyor hâlâ aşzöwizçqüwüq Ama şuan bilmiyorum belirsiz hislerim var ya bu seriye karşı. Bir yanım seviyor hâlâ ama anlamdıramıyorum yine de tam olarak ne hissetmem gerektiğini.
Her neyse, şimdi bile kitaplığa koymaya yeltenmiyor değilim aslında. Ama koyarsam kitaplık kısmına girince sadece onlar görünecek 😭
hoşuma gitmiyor tek tür görünmesi.
Hiçbir baltaya sap olmayan bir düşünce yapım var evd