Bu erkekler ağlamaz diyenler duygularını nereye saklıyo?
Neden erkekler ağlamaz diye bir algı var? Aynı canı ben de taşıyorum, üzülünce pekala da aglayabilirim!
Sayfa 124
Alıntı
6 +1'leme
4.369 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Ağlamaz demeyelim de orta yerde ağlamaz diyelim.
Hımm, bu doğru. Sonuçta insanın doğasında bu var. Bence de erkekler göstermeden ağlamalı 🙃🤭 Rabbim kimseyi ağlatmasın ☺️✨
Gizli gizli ağladığım anlar olmuştu. Pek çoğu öyle olabilir. Kimsenin görmediği bir dört duvar arası ya da başka bir yer. Birkaç dakika ağlamak ve daha sonra yüzünü kontrol etmek gerekirse yıkamak. Sonra insanların arasından geçmek. Hiç ruhları bile duymaz, kısa süre önceki durumdan.
Erkek de insan değil mi.Ağlar.çok gaaddar olanları kadar, çok Pamuk kalpli olanları da var. Sadece çevremizdekilerin fazla odun yanını tüm herkese etiket yaparız...Saklanan duygu genelde ters tepiyor. Babam üzülünce sesini daha yükseltir bizi uzaklaştırırdı.anlam veremezdim kendimi suçlu sanırdım ama sonra fark ettim.Zayıf yanını saklamak için olduğunu.
Kesinlikle haklısın, etrafımız “odun” dolu kısmı nokta atışı🙈🤭 sevdim bu bakış açısını🙈💖🌸
Bazı gözler sahte göz yaşları barındırmaz 🫰🏻🍀
Önceki 1 yanıtı göster
Evet doğru, yetiştirilme tarzı çok etkiliyor. 🙃
Ağlamak ve erkek .. çok zıt iki kavram, beybim
Önceki 2 yanıtı göster
βξrηψdη
βξrηψdη
😄😄😂😂 “genelde ağlatan taraf olmak” konusunda haklısın ama ya🙈🤭
7 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
"Gözyaşların seni sen yapıyor, Erkekler de ağlar kardeşim silme yaşını Erkekler de ağlar, sev gözyaşını Çocukken ağlardın unuttun mu, masum uslu Erkekler de ağlar, katlanamaz hüzüne İndir maskeni bak yaşların yakışıyor yüzüne." Can Bonomo
Oo, bu çok güzel.. 🙃 🙏
1 yanıtı göster