bana iyi gelecek kitabı bulmakta zorlanıyorum. kitap okumanın benim için zorlaştığı şu dönemlerde yanlış kitaba denk gelip daha da uzaklaşmak istemiyorum. nasıl bir kitaba ihtiyacım olduğu da neredeyse her saat değişiyor. şuan Nurettin Topçu’nun Reha kitabı gibi bir eser istiyorum. Akşam Rasim Özdenören’in Hastalar ve Işıklar kitabıydı (benzer kitap bulamam diye okuduğum kitaba tekrar başladım). Dün sabah Hikemi Ataiyye öğle Bülbül’ün Kırk Şarkısı, akşam Niyazi Mısri Divanı. Uyuya kalıp uyandığım bir sıra Oruç Aruoba okumak istedim. Okuduğum eserleri ayrıntısıyla hatırlamasamda bende derin bir his bırakıyor. Öyle bir hisle ne zaman karşılaşsam yine kitap arayışına giriyorum. kitap aşermek diyelim biz buna.
·1 alıntı·
1.139 Gösterim
Ben ilgi alanı ve konu odaklı seçim yaptığımda hiç tanımadığım bir yazar dahi olsa büyük keyif alıyorum. Nurettin Topçu'dan yola çıkarak Sâmiha AyverdiSâmiha Ayverdi yi okumadıysanız şans verebilirsiniz zira o kadar güzel bir üslubu var ki kendisi de entelektüel kişiliğiyle tam bir osmanlı hanım efendisidir.
Önceki 2 yanıtı göster
SinemSinem sizlerinde 😌🌺
Size iyi gelecek şey bir kitap bulup onu okumak değil de, daldan dala konmak olabilir. Kitaplardan soğuma endişesini kafanızdan atın, bir kitap seçmeliyim ve okumalıyım düşüncesini size dayatan kompulsif davranış bu kaygıyı artırmaktan başka işe yaramaz. Siz bunu hayat tarzı haline getirmişsiniz, emin olun kovsanız da gitmeyecek😅 Uykularınızı iyi uyuyun ve bazı dönemlerde sessizliğin ve sukunetin iyileştiriciliğine inanın. 🍁
Önceki 2 yanıtı göster
Amin amin :))) Anladım demek istediğinizi Eylül hocam :) Sevgiler 🌿