Bugün 5 Zilhicce 𓍯 Cuma
Çok çok dua etmeyi ve gözümüzün nuru Efendimiz ﷺ'e salavat getirmeyi unutmayalım..
Din

Nâzenin

@nazenin2541
Dua
İbn-i Abbas'ın (radıyallahu anh) rivayet ettiği şu duâyı sonuna kadar okur: "Allah'ım! Kendisiyle kâlbimin doğru yolu bulabileceği bir rahmeti katından isterim. Dağınıklığımı
Sayfa 26 - Tirmizî rivâyet etmiş ve "ğariptir" demiştir. Ancak buradaki farklıdır. Bu fark-lılıklar Taberanî'nin “Duâ” kitabında yer almaktadır
Din
··1 alıntı·
Allah Teala sizden ve ᴋᴀʟʙ’î ᴍᴇᴄʀûʜᴋᴀʟʙ’î ᴍᴇᴄʀûʜ razı olsun🌹 bayılıyorum böyle faydalı iletilere, yorumlara. Rabbim karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın, yoldaş eylesin.
Amin amin 🥹 Rabbim sizden de razı olsun. Böyle güzel sebeplere vesile olması bizi mutlu eder. Rabbim okudukları ile amel eden kullarından etsin her birimizi.. sizinde yolunuza güzellikler çıkarsın rabbim 💌 (çok içten bir yorumdu yorumunuz hissedildi) 🫠
2 yanıtı göster
Zilhicce'nin 5. Gün zikrini de şuraya iliştireyim. Allahümme Inneke Afüvvün Kerimun Tuhibbul Affe Fağfu Anni 100 defa (22 Mayıs 2026 Cuma) "Allah'ım! Sen çok affedicisin, cömertsin, affetmeyi seversin. Beni de affet." Hayırlı cumalar 🖤
Allah razı olsun kardeşim 🤍 Hayırlı cumalar 🌷
1 yanıtı göster