Bazı sonlar yıllar sonra gelir
2026 77. kitabı
Okunma: 01 Haziran 2026 07:41
Araf
isimli taze çıkan bu kitabı üç okur; ben ve sevgili arkadaşlarım
ve
ile beraber okuduk .
Araf
bana bazı yaraların aslında hiç iyileşmediğini, sadece
ArafAlper Turgay Cehiz · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 20267 okunma
2 +1'leme
Öne Çıkan Yorum
Ne demişti
Edmund Wilson
Edmund Wilson
"Ayni kitabı okumuş iki insan yoktur...." Elimden geldiğince
Araf
okuyanları ve incelemelerini takip ediyorum ve bu cümle beynimde yankılanmaya devam ediyor😊 Herkes kendi bakış açısı ile farklı anlamlar yüklüyor kitaba ne güzel." Keşke" lerimizin hiç olmadığı bir dünyada yaşamaya devam etmek dileği ile keyifli okumalar dilerim🤗
Öncelikle teşekkürler yorum için 😇 Çok güzel özetlemiş durumu ,bayıldım. Kesinlikle her insan bir kitaptan farklı bir tat alıyor. Bir de şu var; aynı kitap bile hayatımızın farklı dönemlerinde bambaşka hisler uyandırabiliyor. Daha önce okuduğumuz bir kitap, yıllar sonra yeniden elimize aldığımızda bize tamamen farklı şeyler söyleyebiliyor. 😊bu sihir değil de ne?
Çok teşekkür ederim 😊 Umarım bir sonrakinde sizi daha iyi bir hikâyeyle, daha olgun bir kalemle tanıştırabilirim. Bir de aşk ve romantizm kitaplarının insanı olmadığınızı söylemenize rağmen hikâyede kendinize bir yer bulabilmeniz açıkçası beni ayrıca mutlu etti. Çünkü bazen bir karaktere hiç benzemeyiz, onun gibi düşünmeyiz, onun gibi yaşamayız ama bir yerden gelip bize dokunur. Sanırım hikâyelerin güzel taraflarından biri de bu. Bu yolculukta bana eşlik ettiğiniz ve tam da hikâyedeki gibi aynı hikâyeye üç farklı okur olarak üç farklı yerden bakıp incelemeler yazmanız da gerçekten çok güzel ve anlamlı oldu. Bu güzel okumanız ve incelemeniz için çok teşekkür ederim 🌸🙏😊 ( Yorumlar silindi, özür dilerim. Tekrar görenler ne düşünür bilemiyorum.)
Önceki 2 yanıtı göster
Alper Turgay
Alper Turgay
Yolun apaçık olsun. İlham perilerin hiç eksilmesin, kalemin hep yazsın aksın 🙏. Güzel kalpli insanlar, güzellikleriyle parlamaya devam edip, birbirlerini hep bulsunlar 🫶
Seninle birlikte bu ilk okuma yolculuğumuzdu ama inan çok keyifliydi Zeynepçim😍Kitabı da gayet güzel ifade etmişsin bence, emeğine yüreğine sağlık🙏
Zeynep
🌸 başka kitaplarda buluşmak üzere diyelim mi🤗
caniçimm🌸
Önceki 1 yanıtı göster
Canım çok sağol gerçekten çok keyifli ve eğlenceli idi ve Evet diyelim tabiki 🥂
Sizlerle kitap okumanın tadı benim için bambaşkaydı. Birlikte okuduğumuz her sayfa, yaptığımız her sohbet bu yolculuğu daha da anlamlı kıldı. Kitap arasında gerçekleştirdiğimiz sohbetler, zaman zaman yükselen kahkahalarımız ve anlamakta zorlandığım birçok noktada bana pusula oluşunuz, bu serüveni unutulmaz hale getirdi. Benim için son derece kıymetli ve güzel bir deneyimdi. Emeğinize, yüreğinize ve paylaştığınız tüm güzelliklere teşekkür ediyorum. İyi ki bu yolculukta yollarımız kesişti.♥️🤗🌼
İyi ki 🙏